[高達扭蛋/盒蛋討論區8] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc...

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Plus 01 炒得好勁
諗起之前買v2自護加埋先150蚊
FW#是鳩但但 無訂到, 下次出Plus02會訂
呢套差唔多240-260,感覺貴咗少少
隻V2要$120
唔使做都咁夜?
我啱啱先收工
之前都出過一次
揸劍手同握拳手要分兩隻扭
扭左一隻都唔會想儲齊一套
性價比又低
係就快呀
重有5.5 6.5

gk改件改出嚟?
快d出5.5好過
好想要ez8

btw 7.5唔通有regz custom?
頂你K澤唔出禁斷
其實對三個禁藥佬無乜興趣
但覺得禁斷機設比較合理
攻防一體 碌砲識轉彎
其他兩部得PS裝甲嘅豆腐
獵殺MA mode好獵奇

肥仔德之前個投票
好似6~7成人情願貴都要重現爆甲
而唔係局部換件
剩底個部禁斷應該都出既
不過唔知要等幾耐咁解
feel到禁斷會究極偷膠又要係咁甩頭甩腳
只有本體通販
真係愈嚟愈過份 明明肥仔德可以通販咁賣,一粒蛋套甲一粒納多雷就搞掂,係要放入ex抽水

瘟神同強奪都係明明就通販機,搵籍口整大少少支炮又ex ,係唯一同意禁斷個書包要ex

其實一直都有好多正經大型Ma可以出ex,但而家玩法變咗做將熱門機放入ex掠水...

K澤繼續殺雞取卵法真係都擔心mse 可以做到幾時
MSE EX係邪教
而且K澤專注日本市場
twitter好多次對新EX嘅投票
大部份人都投貴都無所謂嘅option
舉例下彈EX賣幾錢好
A. 1000 (30%)
B. 800 (50%)
C. 600 (15%)
D. 400 (5%)

EX彈數差唔多係通販2倍
除咗EX05滯銷之外其實一定少賺/大賣先繼續出
冷門機F90都出到咁多隻就知咩事
通販始終一出起碼要有兩三部機湊夠一彈
相對ex 一彈得1-2隻算係咁
禁斷邊度合理? 轉彎砲根本黑科技嚟
佢人氣高因為拎鐮刀, 轉彎砲同街機多人用
利申: SEED入面最愛瘟神
巴打又係哈姆fans?
佢轉彎炮係改變發射時嘅磁場,從而改變光束方向
原理同閃電差唔多,但禁斷就用咗個技術去武器運用方面
仲有佢兩塊龜殼盾都係用呢個科技去“彈”走光束
係, 上一彈出兩部哈姆超開心, 有我至愛嘅GN Flag
我知禁斷個設定, 個黑科技稱唔上合理啦
其實都係
個龜殼又等離子炮,又改變光束磁場,又磁軌炮
仲要長開TP裝甲,突擊戰為目的
又可以大氣圈飛行
禁斷冇反中子干擾器都可以做到咁OP唔係個作家偏心都做唔到
不過佢攻防一體個idea係幾正
放假 玩哈姆太郎 試到個砌法幾滿意

紅圈插紅圈 槍係就咁夾住

個頭close up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞