[高達扭蛋/盒蛋討論區8] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc...

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
基加好大機會會比人拆件改機用
出不死鳥仲可以玩爆甲藍色同唔爆甲版
呢彈都係合埋對眼當儲咁買齊SET算 前2彈太吸引 呢彈真係好配腳feel
舊模換色一對賣 出ex
K狗 fat fat
其實啲元祖素體可以改隻馬沙版元祖出嚟,因為睇個勢要買兩套先齊啲渣古。
好奇一問,邊度可以買到ensemble嗰啲改件?Exia R4, 00 qanta burst ,突擊perfect pack嗰啲。

有啲我覺得官方無可能會出,所以要自己改。例如 Build Strike 嗰啲
你去fb 個mse 谷有ching定期出改件

Btw build strike呢啲配件多又多改造玩法嘅機反而覺得ensemble有機會出
佢個素體係突擊,直頭要出啦,而且好似Converge都無。
我訂左第二彈

九十後嘅童年
幾時出zz
Mse17 官方話3月第4星期出

大家都等左好耐,希望樓豬置頂比個個都睇到
財B 都係月尾出貨
尋日現時點見
cafe版v作戰同渣古炒到勁貴
古迦出果陣都係計10算價
但係懶無留貨 搞到而家都未入
日本未來2~3年應該仲有得扭
等武肺無咁嚴重去旅行順便扭返堆
forte 13 毒蛇賣到斷晒咁滯
想單入係不可能
頂睇完開箱勇者系列好正
forte 13 毒蛇賣到斷晒咁滯
想單入係不可能

蛋版到貨果日現時點已經唔見有舖頭散賣
1/2配率又係Tier 1量產機出哂3種裝
應該唔少人量產咗一堆
我入咗好多

頂睇完開箱勇者系列好正

真係好正
小比例勇者已上色成品中最精緻
靚過FW高達通販果堆
之前兩SET魔神物語其實都唔差
不過魔神英雄傳最近太多玩具出
相比之下就無咁突出
希望出埋艾蘭度系列
絕對無敵 獅人鳳
元氣爆發 伏魔金剛
熱血最強 戈修羅
無出動畫嘅完全勝利 大帝王
啱啱好4隻
https://www.bandai.co.jp/candy/products/2020/4549660465560000.html
https://www.bandai.co.jp/candy/products/2020/4549660504627000.html
各位ching想問下有無辦法可以令到00q腳果2粒綠色透明件實啲,成日都跌出黎搵餐死
點解pb Bandai搵唔到自由高達再版?
得日本魂限訂到
有玩具店代訂
部份可能已截單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞