[高達扭蛋/盒蛋討論區8] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc...

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
f91 80-100左近
z 3.5 100左近,3 130左近
z無論3同3.5都好難搵
想問多少少,以前一套5隻 係咪大約$150
我見依家買返 都要$200-300一套
驚做左水魚
依加bandai轉左一套6隻,計番都要180起跳
仲玩埋d濕鳩1/2配率,鋪頭自然會有d散左出黎嘅貨驚散唔走,要你比多少少錢買全套補番佢個本都正常
但都係果句,行晒成個ins就知自己應該幫趁邊間,睇留意就知依到好多巴打都係某2間嘅常客
*睇留言
其實全套都係貴左30蚊姐 今次唔買下次再搭車出去望+買 車錢都係返度 單純係心理關口講真
黎緊下彈睇黎要集體頭2日去入平貨
我第2日出去入,即日下晝已經有巴打係到講同一間斷full set
下彈應該穩陣喎 豬頭骨set 定2部渣古都玩1/2
心理關口見人見智啦, 玩開都知mse永遠遲賣都唔會平左
個心態係200頭入好過到時300先入到
https://gashapon.jp/blog/?p=11460 有無old news 到 已經整緊SF
quote 錯 btw 上次hi-nu我都食過教訓了 真係早買早享受 遲買貴幾十 遲買仲要肯俾貴D都難搵齊成套
一入seed門深似海
モビルスーツアンサンブル「ストライクフリーダム」EX弾にて商品化決定です!

好難入seed坑 出咗咁多隻幾乎都擺ex
點入得落手
得隻柒頭strike係通販
no good
仆你個街隻西仲要唔齊裝,perfect西pb無誤

EX 龍騎兵effect
大家準備要四隻流星
訂唔切了 復刻都剩係訂左2架俾上海自由同正義 不過到時可能SF入流星 自由拎出黎玩靚D
如果佢出EX 有 龍騎effect, 咁自由入流星 SF Show effect
希望bandai今次d關節識得轉做黃色
如果唔係都幾無誠意
唔似咁賣大包 仆佢個街隻夜鶯收4舊齋到呢.. 明明都係幾件膠件姐 上色都唔駛
EX 有機 話曬俾幾舊水
夜鶯無effect 真係有啲失望
Agger, 你睇佢個模,龍騎唔似有分件
但sf唔似hi nu可以拆左d砲當d砲飛左出黎咁
Sf機設係出左龍騎仲有個翼框,唔分件另外再比幾條龍騎你做effect對翼就好怪
一係就賣到5舊包埋龍騎+骨翼同完整版俾你 又可以賣貴D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞