尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (7)

1001 回覆
150 Like 4 Dislike
屌你老母!蘋果日報!呢個垃圾post出咗一個鐘你就出新聞

大陸佬扮日本人呃香港人推左7個post就扮睇晤到,間野你哋蘋果有份開架

尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (7)
https://lih.kg/2376223

屌你,個post上埋實體報C1
追擊埋蘋果

有冇人諗起信用欺詐師,鳩up幾句日文,扮握壽司
呃到鬼佬
推多幾日,無反應就整合埋蘋果日報落去
二見大叔 快啲切腹
依家做中國人好失禮咩,係道扮小日本人,有冇得報國安
有中國人唔做走去扮日本人
正一漢奸
幫假日本人認祖歸宗
其實朱生有好多種方法幫自己解圍

3種情況

1)你唔知二見係中國人 淨係覺得間餐廳唔錯(口味呢啲野冇話啱定錯)

你只要出黎say sorry 然後一齊聲討/追究二見 大家已經會原諒你 最多都係笑下你

2)你唔知二見係中國人 但係就收左佢錢做pr出post宣傳

同上 say sorry 認做pr 一齊屌柒二見
幫人宣傳賣廣告其實冇問題 都係搵餐飯食

3)你明知二見係中國人扮日本人 但又收佢錢幫佢宣傳

咁除左道歉加潛水 我就真係幫你唔到喇 雖然知唔知呢樣野好難證明
應該係比admin調左
但我覺得呢單係公共事件
商戶誠信欺詐行為
應該去時事台
真,蘋果襟聲真係屌哂老母
講埋啦 朱生你仲繼續唔出聲 人地就當你係明知故反嫁啦 趁而家成件事仲未上報拿拿聲搞掂佢啦
蘋果咁撚仆街
佢自己教人都係冷處理
今次肯定潛水等丟淡

口口聲聲冇收錢
其實有心解決件事
同盤菜又咁熟
帶埋佢上去
開個Live同異見CFU 傾下計
證實係唔係日本人囉
睇死蘋果唔會夠膽認自己當年水咗人去幫襯啦
仲日日話我們不會認命
認錢唔認人就叻
想等丟淡就好心真係等吓啦,得果幾日就抵唔住頸上嚟嘈生晒
如果真係唔係佢本人就控制吓啲frd啦,好似驚死會靜咁
唔好本人點會咁勞氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞