尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (7)

1001 回覆
150 Like 4 Dislike
康二條野
我先,我建議下個名叫康二見報

可以保留住二見呢個師父名,仲可以見報吐氣揚眉,希望蘋果日報快啲幫我師傅澄清,佢係正宗日本人嚟㗎
條女日本人嚟
暫時都唔想俾佢飛住
日本人仲唔快d帶上去同師傅他鄉遇故知,屌你
罰你食晒啲海膽呀
異見CFU全店淘寶大集合

河葉碟 credit to 海洋睪丸陰道遊 #132302

牆上幅畫 credit to 糸色望 #20641

櫻花匙羹 credit to 燃堂同學 #2974

龜仔碟 credit to 燃堂同學 #2974

招財貓 credit to 食你老豆條賓周 #356238

開運狸貓 credit to 燃堂同學 #2974

招財貓造型牙簽筒 credit to 食你老豆條賓周 #356238

和服女人掛畫 credit to 食你老豆條賓周 #356238

壽司職人公仔 credit to 食你老豆條賓周 #356238

御予約席檯牌 credit to 戰場上的快樂聖誕 #290372

茶碗蒸 credit to 食你老豆條賓周 #356238

營業中門牌 credit to 戰場上的快樂聖誕 #290372

浮世繪遮布 credit to 食你老豆條賓周 #356238

金色羽毛碟 credit to 水蜜桃(重甜) #20279

最後仲有壓軸
屎膽杯
credit to 食你老豆條賓周 #356238
屈機
淘寶集合真係要多謝咁多位清同絲咁用心去搵既

我只係搵左一個之後copy番過黎者

真係好撚尷尬
不如數下邊樣唔係淘返黎
異見seafood件野99%又係淘寶
香港Youtube女神大對決 第四彈: Creamy v.s. 盤菜瑩子
https://lih.kg/2375718

屌你老母!蘋果日報!呢個垃圾post出咗一個鐘你就出新聞

大陸佬扮日本人呃香港人推左7個post就扮睇晤到,間野你哋蘋果有份開架

除左要持續追擊支那師傅同人型豬PR

仲有仆街毒果日報扮睇晤到!
蘋果咪同Cctvb 一樣 選擇性報導

天下烏鴉一樣黑 2年前課左金就大曬
痴線咁好心機

反而筷子托算貴
淘寶整合超正 完美展示該店品味
香港人真係唔deserve啦,留返俾大陸啦

好正
好耐冇呢D 追擊post
日日有新料
畀咁貴食垃圾真係火都嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞