[Viu TV] 女神降臨(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

兩位男神提提大家又到星期三
每日就係為咗等星期三
你未免太大反應
首先 我喺第一次睇到黃仁燁以前嘅樣
所以我就覺得跨張 喺兩個樣唔同
事實真喺好唔同(我個人認為)
但我亦覺得就算佢真喺整咗容都好
韓國明星個個都整 唔覺得出奇
而我都無諗住要扁低佢
亦都無諗住抬舉車銀優
我只喺想講 我有諗過車銀優都有整容
但見佢以前嘅相都好似 所以應該無
但如果你認為佢有 我亦都唔會話你有問題
你覺得觀感好差 可能因為你喺比較喜歡黃仁燁掛
就算話佢有整容就唔手下留情啦? 我又無咬定佢一定有整
我前面comment 都有講 佢應該喺cool咗牙
事實 佢之前同依家個樣喺好唔同 我自己個人覺得唔同得有啲跨張
但我無話佢一定喺整容
你唔好咁玻璃心先啦
有冇第二套幫你解住悶先啊
無錯 我就喺你咁嘅意思
都係想討論佢有分別姐
就算佢整容 我都無話佢有問題 就咁大反應
就算你覺得車有整 我都唔會話你
有無整容根本就唔喺我地可以評論
冇呀 其他完全睇唔入眼
就快死
痴線 佢好煩如果佢唔係車銀優 想一巴車埋去
睇花絮、漫畫頂下癮先
哇 好羨慕呀
想問吓佢喺咪真喺高183cm
我知佢一定唔喺矮 不過究竟有無真喺咁高
但係因為佢係車銀優 所以會想一啖咀落去
仲有家師父!頂一頂先
遲啲女神播完會好空虛
應該係嘅
身高無得呃掛
望上舞台得一個人高過佢
Perfect Perfect Perfect ... Cha Eunwoo is born perfect
https://www.instagram.com/reel/CKfMqopnHyn/?igshid=16cjx2fc9zuyl
屌笑左個阿叔
依張個笑容好尷尬
最近除左追呢套之外仲有追哲仁皇后
都幾好睇
呢個係咪佢同李昇基申成祿個個節目?
唔好意思冇追晒po可能你地之前討論過
仲要學生會會長,全校第一
琴棋書畫樣樣得
真男神
一定有好多fans⋯
少女漫畫咁
做咩喺度扮李修豪
我淨係留意到車銀優個靚仔樣咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞