[Viu TV] 女神降臨(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
同penthouse果類比 差好遠啦

朱靚依d case 佢應該第一日就預計到會俾人爆

另類比較
修豪d行為普通人做一定俾人當痴漢
因為係車銀優呀嘛,靚仔做嘅會心動
又諗起佢個家師父洗鼻水一定有人買

你話佢咁嘅樣 點抗拒
真係好乾淨
明明個個行為係比較唔衛生
但佢做嘅時候特別美好
無錯!
咩野洗鼻水?
上集家師父唱歌劇 原來歌劇演員要先用個泵清洗鼻哥窿 確保無灰塵塞住呼吸道影響唱歌
佢就試下洗自己個鼻
成件事做得好標準之餘好靚 靚過啲好耐資歷嘅師父
仲要洗出黎嘅水都係好乾淨好似清水咁 好神奇
於是佢啲同事話啲水乾淨到好想飲 要攞啲水去超市賣

(啱啱即刻搵番開黎cap圖有簡體字唔好意思)
淨係睇相個鼻都已經有酸酸地嘅感覺
唔通佢日日都洗鼻
笑死

岩岩睇到,真係咁解㗎?
So hurt
佢想咀修豪神個下真係好似毒撚發癲咁
迫人鍾意佢
佢最癲係生到咁樣居然唔係靠整
套劇佢一直都好似覺得得自己同修豪close好自豪咁
明明修豪次次都懶理佢
強吻真係好on9 唔通俾你錫到就愛上你咩
我睇到個下淨係諗點解書峻成日執d花花草草俾朱靜

書峻越係咁好 我就真係越傷心

唔好對女主咁好啦!!!!
仲要覺得自己早啲表白人哋就會揀佢
明明都唔係早定遲嘅問題
我以前睇過有套日本少女漫畫都會有呢d角色好想搵返叫咩名
女二會黑化到個男主為保護女主就屈服
真係好青春
無錯,十年朋友,世延走都無安慰過修豪神,真係唔係好熟姐
點解書竣可以咁好
本身重以為純粹搞笑

體育館有哨子好正常
但個花裝飾又真係有啲奇怪

真係完全冇諗過會有咁嘅意思
抱抱書竣
我想佢阿媽都好羨慕! 點解可以生到個咁靚嘅仔出黎!
多謝車媽車爸造福世界!!!
(記得我見過啲人追星話多識謝佢地父母無避孕 第一次聽好驚訝又覺得好好笑 點知而家真心體會到咩意思!)

大家等一個星期無聊嘅時候有任務喇!
https://www.instagram.com/p/CKYxuk9JCTf/?igshid=ylu2gqfti3df

https://www.instagram.com/p/CJxj0kSpOAR/?igshid=z835mxjr7v2h
係咪對比嚟
修豪有錢送頸鏈,書竣就送手作仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞