[Viu TV] 女神降臨(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

紫色衫係細佬?
文佳煐真係好正條腿又長又直
利申 近幾年做過既劇都睇曬
好想修豪都喺度

15.1M 了
修豪神
幾時先到聽日
好想睇女二墜落俾人杯翻轉頭
結局果時可能16M
覺得佢係關心朱靜先家訪 見家長應該係次要
位喺邊?
點解要有意無意用車銀優做標準去貶低其他人?你都識講韓國明星整容普遍過食生菜 咁何必加第一句?或者你可以直接由車銀優真心開始讚美牙車

仁燁有冇整容都仲有待商榷
倒及做完箍牙同正顎手術 都可以好大變化
你睇得呢套女神降臨 又識講第二句
咁我expect你會理解外貌喺韓國嘅重要性
靚仔咪得

你樓上講唔係個個都好似車銀優天生基因咁屈機我諗其實係「就算有整容 都請大家手下留情 體諒下佢」嘅意思 而唔係畀機會你喺度發揮 講牙車點點點

你段野畀人觀感好差 明顯地一踩一捧
擺明嚟呃負評喺連登用emoji都係
大反應得滯講錯你嘅話 唔好意思先
sorry for太長同忍唔住捉錯字
連登好多整容醫生
都2021仲係有一堆人講邊個有整邊個冇整
就算有 整得靚同自然咪得
其實我覺得你哋太大反應
覺得佢有整容只係一個中性opinion(至少我個人對整容唔抱負面態度,甚至自己都想整)
但似乎好多人都唔係咁諗 下下起晒鋼

第一
我上面只係講句覺得佢有整容已經勁多負評
可見你地口講「整容無所謂靚就得」自己都唔buy
心入面認定比人話有整容係件好negative嘅事

第二
誇唔誇張人人定義理解都唔同無得拗
而上面絲打覺得另一位絲打有心抬高車踩低黃又未免太敏感
而家講緊佢地個樣嘅變化
上面又有車同黃嘅童年照
其實只係好單純咁表達黃嘅樣變化大過車
而呢點可以比人上鋼上線嘅原因又係返返去「整容係negative」呢個位

講黎講去就係心底好唔鍾意比人話鍾意嘅明星有整容
輕鬆啲啦各位
咩年代啊
可以討論下佢有無整容嘅
我自己好鍾意研究整容嘅野
我就覺得有啦(未fd)
但如果覺得話人有整容係禁忌咁我唔講囉
*fc
如果計曬南韓idol同演員嘅話 其實我覺得都有好幾個人靚過車銀優
但係佢俾人叫得臉蛋天才係有原因嘅 因為佢真係明顯無整容 而佢地圈內都知大部分人會有微調所以佢地見到車先咁驚嘆姐
唔好意思敏感咗
唔肯定你係咪講緊你話削面骨嗰句多負評 不過個人覺得啲負皮俾你個語氣嘅
就咁句野少串
黃寅燁:「《OKEY DOKEY》音樂選曲和跳的舞,真的都是我的想法,是我想到的,大家如果喜歡就好啦!」
正到睇完即刻走去search首歌

本身我都覺得書峻個樣(漫畫個個)有啲似zico
冇諗過可以咁樣連埋
睇花絮佢好似好靜咁 但做戲又好冇包袱
好怕羞架人地,做model嗰幕
文佳煐話車銀優做嗰幕好擅長,頂,fd到
做邊幕好擅長?
其實由江南美人開始就覺得車銀優做戲都幾專業
會怕醜但係一roll機又會交到貨
話佢最後同個整容女主係山個幕錫左6個鐘
而家女神其實佢同女主啲close戲roll機個時都好認真
雖然一嗌cut同私底下就會變番銀優弟弟
只係因為佢個樣被定格做呢啲高冷男要木口木面所以一路大家都覺得佢無咩演技
到左佢同朱靜拍拖大家都會睇到多啲佢其他面貌
加埋今次毎個劇本後期多啲發揮空間
所以除左佢個樣 都幾鍾意佢咁professional
希望見到以後有多啲唔同人設嘅角色俾到佢演
又可以順便欣賞佢個靚樣

補張靚樣淨化吓大家眼球
見過佢真人
靚到打咗個突
利申:巴
佢黎香港個次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞