[Viu TV] 女神降臨(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

《女神降臨》(韓語:여신강림/女神降臨,英語:True Beauty),為韓國tvN於2020年12月9日起播出的水木連續劇,改編自同名漫畫,由《意外發現的一天》的金尚葉導演與《沒禮貌的英愛小姐》的李詩恩編劇合作打造。本劇講述對外貌感到自卑的善良平凡少女任朱靜,透過化妝變成校園女神,和隱藏傷痛的高冷校草李修豪一段愛與成長故事。

女神降臨
https://lih.kg/2329441

[Viu TV] 女神降臨(2)
https://lih.kg/2361520

[Viu TV] 女神降臨(3)
https://lih.kg/2368988
睇完12好sad
留名......支持女二變好
書竣掟手機個度
又要等成個禮拜啦
我估秀雅係嬲朱靜唔坦誠
冇同佢講佢同修豪一齊咗
而唔係因為佢唔靚
睇到好心痛
點解唔靚就要俾人蝦俾人杯
識朱靜嘅人都知佢心地好
冇特登扮女神
個樣唔同但明明都係同一個人
希望朱靜可以愛上自己
接受自己嘅唔完美
所有女仔都係!
Lm
希望預告個啲話面只係下集開頭嘅事
中間同後半唔豪修豪公開同朱靜關係咁喺學校出現
書竣再爆秀貞大鑊
其他人支持同體諒番朱靜同鬧秀貞
大大力摑落透貞度
咁就開
之前有人話單數集係笑片架麻係咪
真係好正
朱靜唔要佢 我要
不過我諗除咗秀雅可能係嬲朱靜冇同佢坦白同埋男一男二身邊啲fd之外,其他人都真係因為睇唔起朱靚素顏而會繼續鄙視佢
我都覺得單數係冇咁沉重 輕鬆d
點都好 我愛李修豪
漫畫同電視劇既書竣都係一樣咁正
點睇都係修豪同書竣最襯
加埋世延3P
唉又要等一個星期
今集真係一啖砂糖一啖屎
好撚慘
身為修豪黨都睇到好心痛。。。
仲有書竣默默咁係背後幫朱靜搞嗰個女仔
今集佢家姐同班主任俾朱靜發現嗰度真係好好笑
同埋下一集佢阿媽竟然會想幫朱靜轉校
其實佢阿媽都真係好錫佢。。
書竣真係好慘好撚心痛
可唔可以唔好再安排書竣見到佢地拍拖放閃
好似不停喺傷口灑鹽咁
掟爛條八婆電話真係好撚型
同埋真係冇睇錯書竣唔會嫌棄朱靜素顏
好可愛 佢地兩個
女二真係為黑而黑話佢一開波已經係心計女/暗戀修豪就話姐 毫無轉折就無啦啦變到又花痴又不擇手段咁 修豪幫左佢一兩次咋喎 仲要係單純因為好心先幫 除左佢有精神病真係解釋唔到
期待下集書竣手撕臭bitch!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞