[Viu TV] 女神降臨(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
睇完第12集守珍真係好撚仆街睇到好嬲啊
黎個cute嘅!

終於明白到點解會係「최최차차」
「最愛係最愛,車銀優係車銀優」
最最車車
」依個emoji俾人嘅觀感幾串
搞到好似話上面個絲打講「箍牙改變面形」講錯
串人唔識睇咁
大家討論下語氣唔使咁重嘅
純粹我個人睇落去覺得咁

而且我覺得其實唔使比較
佢哋兩個嘅變化多少有分別又如何
大家都各有中意佢哋嘅點
不論係樣或者性格
比較嚟真係無意義
其實即使本身討論嘅話題就算唔係整容
係幾中性都好
但如果一比較真係會傷感情

另一方面
嗰位絲打話嗰句誇張再加埋個笑喊嘅emoji
我睇會覺得 佢好似笑緊人整容整到咁大分別
成件事夾埋就好似諷刺緊黃咁
其實整容好普遍好正常
而嗰位絲打嘅語氣會令人覺得佢「恥笑」緊人整容咁
我覺得整容唔係件壞事
仁燁有冇整容又如何
重點係佢笑人個位會令人覺得好唔friendly

純粹係我個人觀感
或者其他人可能覺得
因為我中意黃仁燁所以放大咗嚟睇掛

大家都係討論下劇情姐
情人眼裏出西施
真係唔使成日喺度比嚟比去

Sorry for 1999
本身因為追宋旻浩知道依首歌
但睇完女神降臨嗰幕之後
每次聽Okey Dokey就會諗起豹紋底褲
Mino個種虛勢好岩中二病既書峻揀得勁好

絲講曬我想補充嘅嘢 頭先費事補充再挑事端
我都係認同 粒小丑膠少串、笑喊似「恥笑」

其實本來第一位絲已經話咗覺得「整容冇所謂」求放過
但嗰位絲話 佢「又」整得有啲誇張,加埋笑喊真係頗不妥

aggar唔好再比嚟比去大家互相尊重 發言小心啲
呢件事就告一段落啦好嗎咁多位

好想見下車銀優真人

反而唔係好明點解啲人成日話佢塊面好細
同埋想問下Astro喺韓國其實紅唔紅?
可能我本身都串嘴
但我無心串你地
Sorry

上面絲打個emoji咩用意我都唔清楚
但提起車我諗應該係因為講起整容呢個話題
而車可以唔洗整都咁靚
應該只係單純想表達呢點
比較我諗就唔係有心嘅
不過講樣呢個話題
其實好早已經講過話車靚過黃 黃型過車啦
要比較其實都一早比較左
可能係因為嗰陣未見過黃以前個樣
而家再比覺得更加比下去所以唔鍾意(?)
Anyway其實唔洗睇得咁緊嘅
大家中立啲咁討論啦
睇片都覺得佢面好細 由其是影全身個d shot 仲細過女主角
近排睇到佢有個舊vlog係香港街場打波
如果我係路人 應該唔識佢都停係到睇
巴打你幾近距離見到銀優?
有冇合照?
第一次睇車銀優嘅劇,覺得女神降臨入面嘅造型令到車銀優塊面睇落有d大,其他相睇落細d 可能係髮型嘅問題 不過都係好靚仔
其實遇過好幾次但一直都無特別留意佢嗰團
印象中嗰頭係幾細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞