Youtube依家迫你睇晒15秒嘅廣告

531 回覆
897 Like 17 Dislike
play store冇㗎,你要上f-droid道down
已dl thanks巴打
即刻掃走再入過咪得囉
Block廣告就係賊仔嘅話,咁我係咪睇電視唔可以播廣告嗰陣轉臺?
戇鳩仔畀咗幾個月premium唔撚抵得?
我就唔撚鍾意送錢比youtube奶共啦你吹咩
Pin this ho ng ho

[奶共優tube] 黃標?不要怕 一齊dl adfree YouTube Vanced
https://lih.kg/1915122
第三方app會唔會有啲功能缺失架
之前裝過其他app嘅第三方app
始終都係官方修改版最好
同官方一樣嘅同時增加咗某啲功能
我寫過email好認真地叫google 專重返用家,係0回音

利申一樣0手機game加極討厭手機game 但成日要睇低質廣告
newpipe點登入??
抵制YouTube係最好方法
乜而家ad block犯法唔比用架咩?
我可以唔洗用錢block到廣告有咩問題?
買個垃圾就係度如獲至寶咁撚樣
咁撚巴撚閉買起埋ad block收佢地皮啊嗎
Premium 傻閪
話時話,d 智能電視點block 廣告?
newpipe 攞嚟download 片都ok嘅
一般使用都係用返vanced
我report極都有垃圾大陸game廣告
手機就 vanced youtube
做乜鳩又送錢畀google呀

即刻取消下一個月啦
我覺得vanced真係冇乜嘢挑剔,特別係背景播放,當初都係為咗呢個功能先用
vanced smooth 過 new pipe wo
收皮啦五毛
我ios
咁signal你會唔會俾錢支持人地
講真server, IT狗人工, maintainace樣樣都係錢
你唔貨金俾人咁佢就要搵其他方法賺錢維持呢個服務
software係要錢㗎
根本係世界毒瘤
究竟邊d傻佬課呢d 乜鳩官老爺
用adblock啦
用左就唔洗睇廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞