Youtube依家迫你睇晒15秒嘅廣告

531 回覆
897 Like 17 Dislike
無打手喎
呢個世界好多影片上載平台你哋冇去搵之嘛

未有yt之前睇片仲有vevo可以聽歌
Justin tv睇直播

不過汰弱留強你地有份做成架喎
似係你比個十幾蚊覺得好撚有優越感姐
請?請你老母咩

你話YouTuber就話啫,個啲一般用戶純粹想up個片上嚟,都要畀你插幾十個廣告係條片到
我一蚊都冇俾過喎 on9仔
用得耐adblock
發現完全miss晒呢啲
之前嗰個咩Brian我都係一次都冇聽過
你睇片加views仲要送data比google呀唔知邊個先係on9仔
係控制就咪撚睇喇柒頭 以為block廣告無比錢就無益到人
吹咩 有錢都唔會俾big tech
你睇就已經等於支持緊big tech
我一蚊都冇俾過喎 on9仔
你睇片加views仲要送data比google呀唔知邊個先係on9仔
抵制就咪撚睇喇柒頭 以為block廣告無比錢就無益到人
連登仔:啲老細正仆街,做到人死得雞碎咗多;freenlance慘過食屎;藝術野香港搵唔到食

Also連登仔:比錢睇yt正on9;有adblock做咩要睇ad益google同creator
sor鳩,我係用vlc stream嚟睇,你講嗰啲嘢完全冇可能發生
啱啊
而家我都好少睇youtube片
多數會用newpipe背景聽歌
連登仔活喺自己世界 仲未知個世界點運作
總之成班就係用歪理 合理化自己既乞衣行為
連登仔:做IT慘過狗搵唔到食

Also連登仔:點解要俾錢?
屌十幾蚊都要諗咁多野 你開心就好啦
唔係同你講
插咩嘴姐
我抵制得佢點解仲要咁君子同佢玩佢既規矩
join左印度premium無睇廣告好耐
短期唔會啦我諗 Big tech咁幫民主党
你自己on撚7鳩係Xianggang做IT狗姐
唔畀講咩?
抵制佢咪唔好用佢服務囉 咁簡單都唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞