Youtube依家迫你睇晒15秒嘅廣告

531 回覆
897 Like 17 Dislike
我見印尼YouTube premium 好似33$ 一個月
試過廣告長過嗰段片添啊
我開左VPN 對方都轉左地區做印度都唔得
越來越多
本身用緊sony smart TV有內置APPS 但點飛廣告?
係router裝adguard, 係browser 就睇唔到廣告,不過app無效
今晚返去試下thank你先
13個幾咋
仲有用到學生優惠$8 only
咩年代 仲有人睇廣告
驗吓腦啦死無知當自己好撚有趣
netflex各方面唔差過youtube
咁多自家劇出咗咁多錢 唔交咪冇咗平台睇
youtube出名黃標奶共收皮啦
奶共你可以唔用 可以唔睇
你走入吉野家食飯屌人藍店就可以唔比錢?
佢仆街同你做乞衣係兩件事黎架
on9仔 等於你老母禁止用電話
好心你驗吓腦啦弱智仔
繼續交錢啦死傻鳩
幾時google做埋你老母呀
牟利機構唔係收錢就係賣廣告
人身攻擊就等於駁咗論點?
你怕煩咪印度版youtube premium
你老母臭系死藍屍狗
咩鳩係牟利機構 免費善堂?
交咗錢咪一樣要睇強制性全monads
好心慢慢送錢俾善堂托兒所死傻鳩
道理條友食開一舊吉嘢屎
因為youtube奶共/剝削創作者
而你去反youtube 走去轉會
我冇意見

但你因為youtube賣廣告/搞收費
而去反youtube
咁係因為你乞衣
想用人資源但又唔想付出

明白2個分別未呀

如果你係因為第一點而反youtube
你連睇都唔會睇
咁佢點賣廣告關你鳩事咩

正如你覺得吉野家係藍店
佢賣$500一碗飯關我柒事
但你入咗去食飯就要比錢 明未?
屌你係咪有讀寫障礙
打5段野出黎詞不達意
仲曲解埋我講嘅野
on9 宜家冇一個平台拗贏youtube
係佢獨大自己 又多人用根本冇得揀
仲有各創作者唔敢轉台留底搵食算
youtube條仆街靠ads data搵食搵到大錢
好心你傻鳩慢慢供俾垃圾平台
你啲data俾其他人知就抵躝
佢又禁止埋trump睇你係死港豬唔撚知係咁吠
佢點賣ads我咪有新玩法唔駛睇
你死傻鳩慢慢攝時間睇飽支那ads
原來死藍屍狗食唔止一舊屎尿
你咪閱讀理解能力弱智
唔駛講好清楚你質素係點
講到尾你咪又係繼續睇
你唔比錢咁youtube係咪唔用你data?
自己走唔到 轉唔到就大安旨意唔洗比錢

Youtube係你眼中係邪惡軸心你咪一撚早quit囉
你有心轉會做咩比咁多藉口自己
你自己問心
如果今日youtube冇強制廣告
但一樣用big data照ban trump
咁你仲用唔用?

你講到咁大義凜然直程應該當佢係百度
用都唔好用呀嘛
直頭連登都咪撚上
連登啲廣告google俾嘅
連登交咗上架費俾play store
叫埋你老母帶你去青山精神院驗吓自己有冇異常
字都唔𠹌識睇 藍屍狗又哂一個ac
嘩 珍里芙羅培茲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞