Youtube依家迫你睇晒15秒嘅廣告

531 回覆
897 Like 17 Dislike
最慘係大陸狗出嘅手機game
用brave browser 開youtube 就得
咁你認為youtube應該點樣維持開支平衡係你接受到嘅做法?
Quit YouTube 去 odysee
佢地未必有錢有時係youtube自己加
我記得係加個時都要轉番印度
同玩開心版有咩分別
睇av都冇咁痴線
用brave咪得
又要比錢又要嫌貴, 想點
免費咪用youtube vanced
一係買premium, 一係用youtube vanced, 一係唔好介意有廣告
又要嫌有廣告又唔裝adblock 嗰啲人先唔知諗緊咩
5秒差唔多
咁想睇廣告咪上返youtube search囉
我都係啱啱先知coin master個廣告
個廣告都幾有趣嘅
但冇adblock啲人不斷重覆咁睇實覺得煩
喺chrome 上面裝就得
一早裝咗adblk啦爽爽睇
道高一尺 魔高一丈架姐
廣告要block實block到
真係想收錢嘅網站已經變哂做會員制
好似netflix嗰啲咁
youtube 依啲純粹防君子唔防小人
涼山
最仆街係2條打孖黎 skip完一條又睇多次
ad block唔block其實無咩好嘈
法例容許下無視道德去獲取最大利益
香港大把商家咁做,YouTube都係
不過愈多人block,YouTube就要更多廣告去補條數
然後煩到更多人block,
YouTube係要檢討下佢個廣告模式去應對adblock
btw 諗呢啲係有錢人嘅工作,唔關平民事,亦唔需要為有錢人個荷包操心
勁憎呢個廣告
要埋Google one建議用土耳其
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞