Youtube依家迫你睇晒15秒嘅廣告

531 回覆
897 Like 17 Dislike
成班傻閪
你睇廣告咪又係俾錢佢賺
你咁唔想睇廣告你就應該買印度版
Youtube娛樂性質嘅野
咁都話抵制唔到?
你打完咁大抽野咪上youtube呀
一陣自打嘴巴 比人偷data
時間小偷?
一個免費平台放咁撚多廣告焗鳩啲傻仔課金
咁撚仆街嘅平台仲有傻仔比錢佢賺

醒嘅一早裝adblk啦
仲有班課金仔合理化自己幾咁傻仔
HI 我係一位醫生
睇病本身唔洗錢
但而加我想要發錢寒 你黎睇醫我會落毒毒下你
唔想比我毒就出面入錢落個捐款箱先再入黎黎
阿 記住我仲係一位仁醫 睇病唔洗錢架
戒YOUTUBE係咪真係會死人
你可以去搵其他醫生
不過一開始我做仁醫就餓死左一班醫生
死唔斷氣個d就搵人坐佢地診所唔比其他人入
剩底個d有少少名氣既我就買起左佢地
你可以試下出去搵
唔鍾意睇冇所謂
但你一邊屌佢奶共你就一邊繼續睇
好柒咁者
Brave誠信受質疑, 自稱開放源碼但設有後門監控
唔洗諗 永不錄用啦
香港發展唔到創意產業就係因為香港人覺得依d娛樂理應係免費
屌你老味人地整條片出嚟唔洗你俾錢剩係睇下廣告都唔想付出,乞丐都起碼乞求下人先有錢
不過依個post最好笑莫過於你班人話唔想睇廣告/買premium係因為唔想俾錢youtube奶共
但明明你click入去youtube個下就已經俾緊錢人賺
Android: Bromite, DuckDuckGo Browser
IOS: DuckDuckGo Browser
電腦版: Ungoogled Chromium

唔建議裝其他 base on chromium 嘅 browser

請安裝 ungoogled chromium 進一步遠離 google services
https://ungoogled-software.github.io/ungoogled-chromium-binaries/

down .zip file (免安裝版最安全)

ungoogled chromium extensions 安裝方法

1. Add bookmark

2. copy 下面條 link 裡面 txt 段嘢入 bookmark link

bookmark link:

3. Change the flag chrome://flags/#extension-mime-request-handling to Always prompt for install.

4. 入返 chrome store 你想裝嘅 extension 嗰版

5. 撳返個 bookmark 就可安裝

ungoogled chromium 更新方法

由於不設自動更新
建議每隔一星期自己上返上面個網睇下有冇 update
down 返最新 zip 即可
當用家係屎
希望lbry 快啲做起
唔想俾YouTube咁撚得戚
係咪ad block pro for safari?
for ios work? 我見ios 無得share 去ad guard
用uBlock Origin已經無撚敵
入到嚟就喺想睇
講真真係好彩我好少睇YouTube
有陣睇某啲教學片10分鐘彈幾次5秒廣告已經覺得好煩
咩魔關羽 咩戰鬥力100萬 好撚煩
https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html
set DNS 可以block到大部分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞