[WithU] NiziU 討論區 (4) 未光CB - 人紅自然多 Job 做

1001 回覆
6 Like 6 Dislike

日本女團都要加返句可以喺全世界活動。
係8個人
塊臉型係咩事
難啲。nizi project part 1唔入最後十三強嗰班好少鏡頭,仲要無咩表演片段放出嚟,好難吸飯。

沖繩妹衰在身型唔好,有d駝背而且太壯
同意你講淨睇樣再白返d其實真係好好

谷川陽菜我記得睇中字時一堆人話唔明jyp搞乜俾咁低排名佢,話佢其實唱歌跳舞都中等(好似...),最記得係表現star性佢真係幾吸眼球,可惜jyp唔buy佢個stay性表現真係被淘汰𥚃面唯一仲記得做左咩既一個,niziu 9個有d我都唔記得了(或者冇播例如mayuka)

除此之外,我其實好想睇樣樣排前五但冇去韓國合宿既susu,唔播真係好遺憾
我都幾like沖繩妹
但好似已經沒再聽過佢d消息
所以有時真係命黎
識彈琴係個引子
mayuka最尾表演真係出彩jyp就俾寶石佢

我反而覺得佢似天然呆果種,一公佈排名就呆左唔識反應其實素人黎睇咁多個之中真係佢star性最強,講緊係佢企係到咩都冇做d人都可以一眼留意到佢,所以真心覺得佢出到道,執一執個look絕對係人氣頭幾個
好可愛
第二張有d唔似咁,可能係鬆色原因?
不過Nina真係睇唔出係個混血兒
2月27生日
幾歳?
差十幾cm無咩問題。髮型、鞋踭可以調整,大家跳住舞唔太覺。
05年出世。
頭兩張相個樣都覺得似小朋友,第三張已經似青少年。
JO1同mnet都係cj既,先有得特快咁上。niziu真係要等疫情過咗,兩國恢復正常來往先有得喺韓國活動,慢慢等下啦。
jyp練習生出身嗰三個,之前團綜見miihi, rima上韓文堂係講得順既,mako喺jyp練咗三年都應該韓文流利。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞