[WithU] NiziU 討論區 (4) 未光CB - 人紅自然多 Job 做

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
正啊
主演+主唱都好正
期待
我都有睇
當時覺得momo居然eq咁高
即刻改觀左唔少
所有 haters 妒嫉佢哋 hate 嗰個

hater 即係憎某個人嘅人
人哋大明星 , 又唔識你可以得罪你 d 咩 ?
最可能就係太好令你妒嫉
haters 話 xxx 唱歌差跳舞差 , 咁響條街搵條 35識7 嘅人
嗰個人唱歌跳舞差 , d xxx 嘅 haters 會唔會憎個路人 ? 唔會
又或者搵一隊 18線團唱歌跳舞差 , d haters 會唔會憎個團 ? 唔會
只會係你覺得 xxx 唱歌跳舞差 , 同時 xxx 待遇/成就高過你或你支持嘅人
先會變妒嫉 , 變憎 , 憎再做出行動先會憎 hater

eg
有 haters 話 NiziU 唱歌跳舞差 , 仲上紅白 , 仲咁紅
就係 d haters 妒嫉 NiziU 可以做到佢支持嘅人做唔到嘅高度
唔係嘅話 NiziU 唱歌跳舞差關 d haters 撚事 ?
套劇開拍咗咁耐都無正式新聞發佈?
韓國電視節目개미는 오늘도 뚠뚠提及niziu 。
https://m.dcinside.com/board/niziproject/218850
肥返真係好q
最尾果張
素顏好可愛(唔知係淡妝定素顏)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞