[WithU] NiziU 討論區 (4) 未光CB - 人紅自然多 Job 做

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
MONSTA X Visual and lead dancer member Chae Hyungwon was recently saying that he was listening NiziU's "Step and a Step" during their "Wanted" (Japanese MV) rehearsal, and he said that he feel cheering up when he listening NiziU's songs

今日行 H&M 揾唔到有佢哋 d 衫賣

不過有我都唔係女 , 亦都冇女 , 亦都冇囡

好厲害
好似今晚有新歌聽

難得參與到押井守拍既戲,留言話好似幾多戲份,但主演之一既唐田英里佳同東出昌大婚外情,所以套戲上唔到畫。
好快又每個月既niziu day。
應該係,出碟前個零月先返日本,出入實有傳媒報道。
未開展韓國活動。同埋近年韓國電視節目連韓國idol都少請,莫講話日本既。加上疫情期間,外國人出入都低調啲,儘量唔接觸咁多本地人。
應該會好好聽
唔知今次雙主打會同時出歌,定一首接一首?
呢個真係唔知
之前突然返左去韓國都係幾日後先有新聞
今次返去應該會準備晒未來一年所有歌舞制作,遲d就唔勢再返去
我估呢兩個星期online promote完poppin之後大概3月頭左右就會返去日本準備,到時sony又會密集式資源轟炸
團綜應該喺韓國製作中,開始打歌期就播。佢地啲社交媒體宣傳唔少啦,睇twitter老是常出現喎。用韓團cb期間隔計,niziu用四五個月算正常。等疫情後活動應該會多好多。
做唔做到咁多野阿?佢地應該去韓國個零月咋喎。

可參考師姐 2018 嘅經歷
miihi未歸隊之前(10月前)拍嘅廣告同歌到而家都未放晒出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞