[討論]超人Ultraman [12] 究極走佬生命體

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
而家偷呢D玩具小兒科啦
班兄弟話當年我地連條Ultra Key都俾人偷埋呀

唔怪得而家俾人偷野班膠層都懶得追
shining zero只係識倒時
只係有特殊能力,其實都唔覺得係好打
geed同z個故仔都係因為光子國又比人偷嘢搞出嚟,
奸角同主角都係用埋同一款z riser
z仲好意思去探討人類唔應該有勁既武器
變咗好似講緊你本身個族群肉身唔好打就唔好有勁既武器咁
因為比人偷咗你唔似超人咁好打,可能會比人滅團
唔係唔比人勁 係果種武器對人類黎講太多未知數 對佢既作為同後遺症太唔了解就夾硬用
個情況就好似你比部最新最勁既電腦比個十歲細路任佢玩 結果會因為冇裝防毒玩到中哂毒又比人hack 咁上下

講起個Z raiser 奸角果部似同正常一樣
反而JJ先有Dark 版
JJ係自己copy既山寨版
奸角應該係原裝偷番嚟用,同主角一樣made in 光之國正版貨嚟
做幣技術又係光之國偷番嚟
結果JJ山寨版比人打爆,個正版貨無交代到有無爛到,
可能第日又唔知比邊個執咗
同埋唔知仲有幾多z riser係市面

同埋個信息唔係好帶到,可能唔想寫得人類咁黑暗,
所以出咗啲個可以推曬落外星人搞事度既妥協版本
起碼 geed 都仲有一個?
可唔可以比部JJ 等佢變人形既戰士唔洗下下變怪物
怪人都係人型啦
係咪得Taiga D道具冇出過魂限威力加強版?
Taiga又好似淨係得普通DX
普通DX都冇人買
想要霧崎音聲版Tregear eye
B社唔通有錢唔賺咩
死晒貨點賺
頭先幻想緊Taiga Spark 如果出Ultra Replica/ DX 加強版
係咪可以加個放置mode 比三隻野鳩up
但諗諗下佢三個劇中D對白好似都係主要講解劇情
三個之間 同埋 佢地同優幸都好似冇乜日常生活互動
放置mode個概念有啲似電王csm
人氣商品又唔出 5g想點
麻煩快啲出等我停止叫春
優幸已經變咗係一個可有可無嘅存在,佢嘅存在只係變身同埋人哋講用邊款道具,個人就擺個pose用道具
反而高斯真係無咗武藏進化唔到仲要搶埋個意識
呢個真係慘 高斯自己本身好撚勁用日冕屌打chaos header
覺得佢個變身器仲正
屌搞到我追撚咗成套z嚟睇又幾好睇黑木光又正
長返小小就好
一齊等劇場版啦

都唔知今年有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞