PS5 機主討論區|哪一天我們會有機 (23)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
問題出在r2
l2 無問題的
無比較無傷害
想問下上去換嘅流程係點?
因為我個個l2禁到底就會卡卡聲
都想上去換過隻新
用得個2個月就咁
我兩個制差不多
你帶你隻手掣同埋購買單
去到銀城間維修中心,同佢講你個手掣有咩問題
佢應該會收走你隻掣做檢查同埋俾返單據你
之後等佢打電話黎....
上網看同自己打唔同的,有無吧打可以幫手,只不過二十分鐘左右
似支那仔
又書面又廣東話
吧打

果廿分鐘有咩好玩
行兩行搵野開鎖開門
尋晚錄左條Demo,真係行黎行去就完
係ps4 remote play ps5 用 duelshock 4 就得,有冇人幫手,買唔到ps5, 想體驗下隻bio 8
意圖明顯到搵食行遠D啦
博人唔識check佔用常用主機?
唔知你想講也野,我比你我個spare account尼 remote play 有什麼問題?
勸你行落game鋪/藍店問下個老細可摸以借俾你玩好過
三唔識7借個Psn plus acc 比你

So99y 連登無咁大愛

仲要P牌 一陣 比人block acc 點撚板減叫佢賠
擺明係想借機dl啲ps4 free game
借果個都戇鳩鳩
不是你用我個account 去login 你部ps5 尼remote play ok?
仲撚閪, 用黎 d/l 送果堆 games,
機都 bam 鳩埋
是試下4k60fps ray tracing only
不過是好靚
毒撚到佢
佢抽唔到
點都有個親戚朋友有部ps5啦
開到RT咩?
呃人部PS5黎down game, 可能又賣出去幫人拎
佢就fatfat, 借機果個就ban機

不過話時話, 真係識既所有人全部都無人抽到機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞