PS5 機主討論區|哪一天我們會有機 (23)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
2.1其實好闊⋯
同埋有2.1唔等於電視其他機能夠出4k 120

罪大電視好清楚講晒包乜,其他唔知
頭兩年game應該夠做,窮L 8300c表示好滿意
但黎緊搬屋唔知換乜好⋯
2015 model😂
x8300c 冇hdr 差咁啲,我房間都用緊
x8500c 勉強仲support 到4k 60p hdr, 所以玩ps5 都叫可以算唔錯

遲啲搬去新屋換新系列 bravia 75吋😍😍😍
窮L無錢換
其實水貨x9000h 都ok
插左2/3 都唔得 開到電視hdr 但ps5 入面開唔到
開唔到
Lg b9好正
有冇enhanced hdmi port?
抽唔到機,不過都想了解下,玩階段有咩4K Mon 30寸到擺房用黎日後PS5用? budget 三,四千內,起碼有3個hdmi插到,因為聽部LG電視六年都未壞,冇藉口同老婆講換電視
新post LM
而家d mon好似好少有hdmi2.1 有都好貴
利申諗緊買asus vg289q
依隻game唔爆頭真係好撚難玩
玩cyberpunk 同 ps4 比簡直2個世界
me too, 想靜靜雞買隻vg289q 裝係房以前擺陳年舊芒個位,希望女友唔發覺
支國就快停工
唔知仲有冇多批
部ps5咁明顯 佢會扮唔知架啦
用道具捉蟲蟲
如果嗰位巴打係講緊我嘅話 我攞咗啦
有無ching 可以度到vg289q兩個尺寸
第一係長同高,第二係較到條頸最高嘅時候芒底同底座個面中間有幾多cm? 本身房有隻marshall stanmore, 如果換新芒想睇下攝唔攝到係中間,stanmore 有<21cm 高,我做完功課話vg289q有15cm可調高,咁本身隻芒底離底座有幾高呢
求指點迷津
VG289Q用黎玩PS5都夠啦,4k60 hdr
不過重點係隻mon無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞