PS5 機主討論區|哪一天我們會有機 (23)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
攪左好耐唔撚得
係寫ps4 版, 大家見到互相上線send message ok,但invite 入驚無反應

利申,係一機買share 驚, 宜家攪到我用返ps4 開fifa 都invite 唔到
要搵吓啲有機嘅巴打試
冇機但想問定先
見到話ps5 hdr係長開,咁玩啲冇hdr嘅game會唔會自動熄返,定係好似ps4 netflix app咁on9咩時候都開住,搞到睇non hdr content嗰陣會好怪
得個3千蚊仲要4k 120hz
起碼比多兩倍出黎先啦
VG289Q 有4K 60hz就貼你呢個價
但問題係周圍都無貨
Mon 買水貨驚唔驚

老婆唔比買電視
我買左, 係好用, 聲好, 個咪D聲朋友都話聽得好清楚
幾錢?邊度有得賣?
黃金角落有間有, 1580, 你可以去睇下, 不過冇實物, 最衰黑色一定要係官網買先有, 但佢襯色同PS5係好睇D既
謝謝
咁amazon us 抵D,USD150 但要去搶
水貨同行貨唔同既, 水貨有問題都係要煩, 同埋外國買都係平3舊, 所以我會買行貨~
你都ARM
最怕撞手神買錯壞機
會有delay
算把啦
PS5手制係咁
隻O掣好似卡卡地咁,㩒得快間中彈上嚟好慢,7日內係咪可以去換,定係要成套野拎上去sony檢查
巴打,我手掣個三角形嘅情況同你一樣。我打咗去PlayStation 維修熱線。佢叫我拎發票正本同手掣上銀城廣場12樓維修,你預4至7日先換到隻新制嘅俾你。
用ios ps app一樣用到party傾計
玩無hdr mode既game
要手動熄 ps5係唔係都開hdr
我打apex就係要手動熄
另外我apex 自動開左hdr 影響到手制遲延
手動熄左hdr 無事

我懷疑無hdr mode既game 開hdr會有手制遲延問題
買得呢D過千既野用, 都唔會慳個兩三百既, 以前都試過係外國買, 我唔好運, 成日都會買到機王, 所以都佩服其他巴打放心SHIP部PS5咁遠黎香港而咩事都冇
PS5機主有得玩Biohazard8 Demo
4-7日無手掣
美國果邊Walmart好似返大貨,HK重要等抽
昨日全部都一齊番貨
Amazon bestbuy Walmart gamestop
29 號又抽la 喂
"大貨"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞