PS5 機主討論區|哪一天我們會有機 (23)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
可能佢死老母呢
旋轉5000都有人放,你可以去收返幾部再轉售
你用咗fd張信用卡落order
做炒狗就躝返出去啦
無人想知啊
有咩headset 好介紹?有冇巴打用緊Steelseries ARCTIS 7P?
唔好買原裝就得,有巴打話造工好雞
700 GEN 2

唯一issue,再睇番這個700 gen 2 在reddit 都話QC好差下
香港代理是漢科,好強烈建議跟番個list入面的店去買,真是有乜事就同代理換
而家都應該是997 (price.com.hk)

7P真是加左價,之前仲是同700 GEN 2 一齊USD150
而家官網都加價到USD180,Amazon US > USD200
不過7P無bluetooth,即是未能同時一路打機(用2.4GHZ)一路駁電話(bluetooth),要用ARCTIS Pro先至有,但個價貴到USD320-USD350
用過罪大人做皮耳機做怕怕
PULSE 3D™ Wireless Headset唯三優點是
1. 平平平
2. 有noise cancelling (應該有這個feature 的耳機佢是最平)
3. 仲有3.5 插口
跟amazon US 的情況
最好賣是Pulse 3D> 7P
成日斷貨

無人
唔洗排
未放工姐
第日比同事講你1世是非
佢啊用炒價賣機,貪小便宜

我係你立場,情願話自己要/屋企人要,都唔好賣依個「人情」,因為依個唔係人情
係咁嫁喇

屌佢老母 唔玩又學人抽

玩家永遠唔撚中

你班仆街炒家 賺埋唔夠睇醫生
佢老母睇姐
有冇人登記保養入唔到
Good take
想問下信和藍店有冇無線個個差座?深水埗藍店無曬貨
文昌巴又係細佬
想問下係唔大部分ps FPS game 都冇體感瞄準(陀螺儀)
唔sure 但好似無ps5 game support
這度有ps5 玩fps game的巴打可以答多d
我買咗隻R6先發現唔support 哩個功能
不過個R2L2真心正
Ps d fps大部分有輔助描準
如果比埋體感你重得掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞