PS5 機主討論區|哪一天我們會有機 (23)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
個個一齊ps4係唔會覺lag見到人玩ps5就會覺得自己部ps4愈黎愈lag
有冇人個ps app都好似壞撚左咁

d 最近遊玩既遊戲亂咁出
以為得我一個係咁

一開頭以為自己個ac俾人log in咗
我都係以為俾人hack左

但我明明整左雙重驗證

之前就係因為喺app個最近遊玩有其他game

發現自己ac俾人hack咗

好彩發現得快 之後整埋雙重認證

今次應該係個app壞咗啫
狗邊識聽人講野
笑左

Sony=SIE
Platinum store 只係駁腳
Sony hk 同 sie hk 係兩間公司來,所以樓上話sony store問sie 攞貨係啱的
啲狗就算連餐晏晝嘅錢都會去賺,因為佢地就係咁低賤
抽中輕鬆賺$1000
好多人都會抽咗先算
又要等,又要搵人買,都係得個 1000
係啲賤種炒狗先會搞咁多野為左賺個1000,又要拎日假去攞機,又要搵買家,又要拎住部機出出入入
衣家PS5個store UI好唔清楚…
請問大家係邊度一次過睇晒有咩試玩download
例如bio 8 demo
為咗$1000蚊搞咁多嘢嘅,多數係低收入或者冇收入
後生仔、社會底層、失業或者放緊冇薪假嘅人
我個ps4手制舊電 係收ps5機前一星期 差到唔叉住係用唔到地步好彩
隻Astro playroom都幾好玩,有好多彩蛋
暫時ps5最好玩嘅game
個手掣震動真係幾震撼
仲未計車錢,時間,而且又唔得你一個中,係有一堆人同你炒,carousell 見到你無 rating,啲人又唔敢同你買。

如果自己都諗住買嚟玩,ok fine 無問題,但如果真係諗住賺個少少錢,不如用以上所講嘅時間返多幾份 part time 仲實際
是向各代ps fans 回憶錄
想問我插左個external hard disk 去ps5
有冇得播入面啲戲?
佢有着燈 但媒體庫冇野睇
你係mp4 mkv呢類格式放入去hdd睇?

好似冇得咁
Oh

係啊
唔輕鬆啦,而家唔係第一水,不過好多炒狗繼續想炒就真,你見好個 comment 都有幾個負評就知

呢班人又唔敢出嚟屌,只能默默撳負評掣,同班偽進狗一撚樣
又有得失望了
On9 㩒制 搭車 約見面 加加埋埋最多2個鐘
邊份part time時薪500啊?
你係街見到100都執啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞