[絲入] 豐胸討論3

1001 回覆
20 Like 61 Dislike
我158 45kg 70c
你會唔會輕咗小小
你一定要迫自己食多啲野阿!
我食唔肥 我都想增肥 但我食乜柯乜完全唔吸收
有冇絲試過針灸/中醫豐胸?
你可以睇翻舊post
之前有人講過
試下小食多餐?
Btw你真係好瘦
我老母嗰邊全家都平胸,
但唔知點解自己唔係,
我都唔知遺傳咗邊個,
會唔會係你發育嗰陣食得太少嘢?
我覺得後天飲食都會關事 食得多蛋白質嗰啲
同埋聽過人講由細到大好鍾意食雞翼 勁大波
其實大波除左外觀
仲有乜好處?
真係好少聽女仔公開講呢方面嘅心聲
成日話自己太肥 腳粗 呢啲就聽得多
香港大部分男仔都接受咗港女無波
有少少當bonus
我未喺現實聽過有人鍾意大波妹
真係easy mode
港男都清楚大波係唔現實
所以我都係著重大pat 同靚腳為主
至少呢兩樣門檻低好多 肯做運動就ok
有d人真係點都肥唔到,我有個fd一餓係可以食米線+m記餐+西多咁但佢167長期得42-43kg左右,係真係肥唔到
咁好明顯係吸收有問題
想要大波 同女仔想減肥一樣 就係為外觀
正如瘦都無乜好處 但大家都想瘦

多數放上網話自己太肥腳粗個d都唔係肥
純粹搏讚
真平胸個d唔會周圍講自己平胸啦
大波就直接擺左也來

我自己覺得最重要係唔想比人笑
因為其實我自己算係唔太吸收
疫情係屋企個段時間得43kg
我剩係鄉到諗可以點樣食肥啲 豐胸都唔夠膽諗住
你食咗幾耐
我就係咁.....由細到大都好鍾意食蛋同雞翼.....
但我自己都唔肯定關唔關事
冇記錯嘅話就7個月左右
食咁耐都冇用
但係食嘅時候大概係由幾去到幾呀
想講見到ig叫bxxbxxconshop有賣佢
見到佢成日啲效果圖都覺得啲人大得好快好吸引
但係唔知幾時開始見到佢減肥藥好評係雞扒妹張相扮客send俾佢嘅效果圖就無試
我就係見到佢啲效果圖好吸引有啲心動
Booms up有無用我唔知
但係佢減肥藥就肯定有用雞扒妹嘅相做假
https://mega.nz/folder/KSYHWJhQ#Y8N-pw9n344e0MlmXM9JvA/file/vbYQxSLY

首先用一個公眾人物嘅相嚟當好評相已經好on9
最on9嘅係佢嘅銷售手法就係不停咁樣洗腦式body shame肥嘅人同平胸嘅人
講到「身材唔好嘅人係唔值得俾人愛」去引人幫襯佢
想話俾睇緊post嘅咁多位絲打知
無論點都會搵到愛你嘅人
唔好亂食藥捱壞身子
有冇人試過 prime s?
有冇人試過prime s ? 我見雪姨有推介過
我身邊d男仔個個對平胸女仔冇興趣
可能佢地生得高,有條件去揀人
而家開始食三個月後黎報到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞