[絲入] 豐胸討論3

1001 回覆
20 Like 61 Dislike
個撚個唔洗豐都有c就唔會出現呢個po
C都要豐
轉T好過啦
有冇絲打做過無針注脂or胸部按摩既療程
想知效果如何
認同
我補充多少少
仁美一間房會擺兩個客人
所以唔好諗住有咩私隱度
啲對話係會聽得好清楚
客人只會係針灸果時見到個醫師一面
唔洗諗會有咩後續跟進
起針同按摩都係班姨姨或者mk妹幫你
試過比個紅毛短髮姨姨按
佢一入黎就問我點解只係針左一邊
我答佢大細胸
佢就即刻「車,呢邊都唔係好大咋嘛」
我心諗我大波就唔撚洗黎啦
佢地個個既按摩手法都好明顯唔同
唯一一樣既就係唔會用心同你按
按摩果陣會較個閪鬧鐘 時間根本任佢Set
好似係到玩泥沙咁 按完唔會有feel
有時佢地起針仲痛過枝針吉落去果下 勁撚粗魯
同埋又試過起漏針 要我出聲先知
所以自己勤力少少係屋企按既效果分分鐘更加好
勁唔尊重
自己沖涼嘅時候勤力啲按摩好過
有無人試過ogaland嗰隻野葛根有無效?見佢話食緊其他藥物最好唔好食 但我無睇到就買咗諗緊食唔食好
食唔食都差唔多
我都買左食一包睇下有冇效
之前酒釀豆漿一停食就縮返
我都係!酒釀食完個人好燥熱仲要唔食就縮

唔好哂錢
我家姐A
食藥揸野去美容院做豐胸療程
十年過去仍然係A
想大一直keep住生仔
係你地以為外國32吋等於亞洲內衣32吋
但外國32吋係要加4吋,即36吋,人地外國32d內衣係俾亞洲36d/80d號人著,32吋d上胸圍係87.5cm,下胸圍70cm,外國32d要上胸圍係97.5cm,下胸圍80cm
上下胸圍差咁多當然著唔到,其實亞洲32d/70d著外國bra要28d先得
仲有外國係a,b,c,d,dd,e,f,ff咁去,亞洲係a,b,c,d,e,f咁去,外國dd=亞洲e,唔係亞洲作大係大家計法標示唔同
32D/E好多地方都有喎
但我去過好多都冇32,一係就要買34改帶,satami 要著e,但都係冇我碼要係果到改帶
唔會呀,我去wacoal mm嗰啲都有
我幾年前去過個sales話冇我碼,所以就冇再入過去了,等去再去試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞