[絲入] 豐胸討論3

1001 回覆
20 Like 61 Dislike
食酒釀好肥㗎喎
屋企人用糯米整正宗酒釀
因為對腸胃好,所以日日食一匙
我1個月肥咗幾磅
我都想問冇睇清楚買錯咗
我飲左1個月到覺得還好
可能遲d飲食轉返正常會易肥d
飲多排睇睇先
全部男人討論大波
食過一個療程冇用
之前原本食膠原蛋白有啲起色 但又平番
忍唔住join左lxxx cxxxxxx個育乳plan
So far做左兩次 真係有漲卜卜到 多肉左
前幾日開始左飲豆漿加山藥粉 即刻漲左好多揸落去有手感
但個育乳plan真係好L貴同埋都幾痛
上到去會唔會俾人狂sell? 都心動但係驚

最近成日彈廣告出嚟,有冇絲打食過
Sor 係乳液*
佢分幾個plan 做8次15次同20次 實數唔記得
除開$2000-3000一次
佢都真係sell得好落力但我join最少次數個plan佢都ok冇再講落去叫我做貴啲嘅plan
一goggle佢個名就彈黑店
自己諗
佢都講得落力 但我join最少次數個plan佢都冇再講落去 同埋第2次上去都冇sell 可能做到最後個次會sell我繼續做掛
好唔該!
今日突如其來係到諗 其實生酮飲食可唔可以豐胸健康油脂>蛋白質>碳水 咁我吸收足夠嘅靚脂肪 eg三文魚牛油果 係咪對豐胸有幫助
生酮係減肥用,而胸部係脂肪……

所以根本唔洗畫蛇添足
日常健康飲食+靚脂肪+略高於TDEE就夠
之前食左一年半野葛根丸,冇咩效果.. 反而後來做運動(冇特別練胸)食蛋白粉,有大左少少,會覺得firm左有手感左
重新再入黎試過,以前22,23歲有食過一排健康產品,但冇堅持落去放棄左,依家已經26,唔想咩都冇做過最後年紀愈大愈後悔

自己一直都係瘦底冇肉,讀書時候已經係手瘦腳瘦唔好睇果種,22歲都係得4xkg 胸當然係平既

所以今次就係改善體重方面著手,就算變肥婆都好都想變胸大,上網睇過自己係胃口細,食唔到好多野果種,如果想增重,我自己就買左隻增重粉試一試,照番平時食3餐份量食飯,睇下3個月效果點樣

當然買齊哂大豆llg, 魚油,野葛根,同膠原蛋白
今次真係下定決心做,希望有成效,絲打們,共勉之。
絲打有冇update?
想知有冇料到
心郁郁想買嚟試下
冇用冇大過
有冇副作用定係食完好似真係無食過咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞