[絲入] 豐胸討論3

1001 回覆
20 Like 61 Dislike
冇用,食過一包冇feel
之後有人送多包畀我
而家食緊第2包都冇
之前Google話其實植物雌激素會導致自己分泌少咗雌激素(尤其係 estrogen?)

有冇bio jj 解讀下

亦有睇過d 資料話其實山藥入面個d唔係雌激素而係刺激身體製造多d 有滋陰功效

但又話如果係粉類因為濃縮咗所以對身體都唔好

好混亂

蜂王漿好似都係刺激estrogen 同jd

特登搵返經期邊隻hormones 打邊隻hormone 但都搞唔掂

理解不能
sor 原來estrogen中文係雌激素 lol
一路以為佢係統稱
植物雌激素係平衡荷爾蒙
所以你本身雌激素少,食完就會增加
E.g 更年期

本身雌激素多,食完就減少

平胸嘅人有啲因為雌激素少而平
食完咪增加雌激素所以大
但有啲本身雌激素係水平狀態
食完就會冇感覺
食幾高劑都係
補充:有啲人雌激素高,但都冇波
可能因為身體對雌激素唔敏感

啲大波妹/ 巨乳症人,佢哋身體IGF-1同hgf 都比正常人多
除咗雌激素外,呢兩個都係影響豐胸因素

再補充:igf-1可以喺牛奶、睡眠補充到
多謝你詳細嘅解釋!

介唔介意講多少少
“平胸嘅人有啲因為雌激素少而平”
請問佢哋係咪都會因為雌激素少所以會有埋其他特徵例如皮膚乾燥、黑斑沉澱 等等?

如果係咁, 咁應該冇呢d特徵而未到更年期嘅平胸女性,佢哋雌激素都響水平狀態

咁即係食不論 植物/動物雌激素;或者食會刺激雌激素分泌嘅食物
其實都幫唔到豐胸?

睇咗d報道話植物雌激素如果唔係更年期食(例如野葛根)反而會令自己分泌少d雌激素跟住影響胸部發展
thanks!
試下飲多d 奶先
但係咪要加咗igf-1 嘅牛奶先ok?
BTW google igf-1好似全部都係負面嘢
重要一篇報道話會加速老化一篇會抗衰老咩料
同埋之前好似有絲打買過igf-1 補充劑食?

另外hgf係咪食胎盤素個d?

感激
正常牛奶都有igf-1
個位絲打係我
我食下停下 因為都好驚食出事

印象中igf-1安全過hgf
所以我冇搵點補充hgf
其實最準係做荷爾蒙測試
外國啲人豐會做完先揀supplement
原來佢哋咁pro

睇下遲下身體檢查有冇得查埋先
原來係你

咁有冇效果

記得你之前好似話冇但肌肉勁咗?
我而家好似半樽都未食完
真係勁少食
所以冇咩用
咁你而家有冇食其他supplement?
食緊DIM, Booms Up, Inner Liftia膠原蛋白(貪佢呢隻有植物胎盤素,但佢膠原蛋白份量真係勁少,食完唔會再買

Booms Up係人哋送畀我
唔好買,冇感覺,仲要勁貴
見到有人試 super bion 好似得得地有d想試下

https://instagram.com/honeybra.s?utm_medium=copy_link

呢隻都係。雖然好似好傳銷但d 圖令我好心動
絲打如果你想試我可以平平地象徵式放一樽比你試試
事關我之前買過兩樽
第一樽食咗一兩星期每次幾粒
已經搞到自己爆瘡又遲嚟m所以冇食
有樽未開本身都想扔咗佢
嘩嘩嘩咁大鑊!
佢講到會醫埋暗瘡架喎

好彩絲打你答我
我諗都因人而異的,喺我身上就好一般
暗瘡唔知有冇關啦,但遲嚟m就一定關事
嘩咁搞唔掂喎
我連食山藥粉都會爆瘡

你而家有冇食d 乜?
食過頭2樽有大
之後冇
Total食過6樽
大完冇縮返!?
Cando
冇縮 補充:係食super boin
蜜糖個個算吧,唔畀錢啲mk妹賺
豆腐粉、山藥粉、魚油、卵磷脂、cando、膠原蛋白、牛奶
隔住隔住咁有食上面呢啲
但都冇乜用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞