[絲入] 豐胸討論3

1001 回覆
20 Like 61 Dislike
冇所謂 係芝士就得 不過我食片裝多
之前食過super boin係好有用 食咗一個月就feel到滿杯有啲唧肉 但原來佢激素真係好多 m都唔嚟唔會再試

上年減肥好著重減脂 連個胸都縮哂水
早排的起心肝去啡咗香討爬post
買咗胸托 llg 魚油 維他命B
運動照做 但係轉飲全脂奶
有時會買啲水果+酒釀 用奶/豆漿打嚟飲
個半月漲咗5cm希望唔會咁快平台期
之前食過super boin係好有用 食咗一個月就feel到滿杯有啲唧肉 但原來佢激素真係好多 m都唔嚟唔會再試

上年減肥好著重減脂 連個胸都縮哂水
早排的起心肝去咗香討爬post
買咗胸托 llg 魚油 維他命B
運動照做 但係轉飲全脂奶
有時會買啲水果+酒釀 用奶/豆漿打嚟飲
個半月漲咗5cm希望唔會咁快平台期

同埋喺度希望絲打們唔好貪快去食啲好勁嘅激素
盞搞壞自己個身子
食個排有用啊,但一停食都係變返之前咁細
絲打胸托係網上買?
係啊玉如阿姨
絲打個半月5cm好勁wor
係上圍漲定下圍
上圍啊
我仲有得閒按摩同食好多健康嘅脂肪
下身都有少少肥返 要再勤力啲做運動
想問下絲打胸大咗但計埋做運動重咁幾多?
我呢排多食d 增肥嘢希望去到胸
平常運動時間減咗少少, 驚消耗得多卡路里又冇脂肪增長
結果肥咗D但都冇肥落胸到
同埋想問絲打係唔係日日飲鮮奶?
我飲增肥奶粉結果谷瘡
胸都未大到就爛面先
無重咗好多 都係加減0.5kg 前一晚食太飽/未屙屎就會重少少
鮮奶係日日飲啊 朝早會沖杯latte或者齋飲一杯 晏晝就會加啲水果同酒釀整smoothie飲

增肥奶粉係咪類似大隻仔嗰啲蛋白粉?
因為我之前做運動都有諗過試下飲 但係聽人講過每個人體質唔一樣會有少少副作用
爆瘡或者鼻敏感嚴重咗都有聽過 所以最後無買

如果你唔受得牛奶嘅話可以試吓飲無糖豆漿

呢隻無豆嗰隻草青味 仲好濃味好好飲
唔該絲打
咁我轉飲鮮奶先
你就好啦平衡到冇太重又豐到胸
追完po
酒釀仲有冇人試
好似豐胸討論2完 冇人講過咁
利申 心思思
我有啊我都幾鐘意陣味
感覺點
我食緊llg同魚油 每日一粒豐胸草本
好羨慕 我食埋激素類都唔覺大到
係叫做聚手左
激素類你係食野葛根?
femesse 草本類激素
sorry冇追曬咁多個post
有冇人有跟coffee之前條豐胸片按摩,有效果
你地平時按摩會用咩搽㗎
跟個假波黎按
我自己會用油按再加豐胸膏
其實帶啲功能性bra 聚返埋係咪真係會大啲
日本個room bra心思思想試
買功能胸圍不如着胸托
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞