[絲入] 豐胸討論3

1001 回覆
20 Like 61 Dislike
都係now foodsiherb有
想問下著胸托腋下痛係咪正常
個feel似勒住左 好痛
我條帶較最短有少少勒 但我諗應該正常
我見木木話痛可以搽少少椰子油喺底 你可以試下
絲打本身係咪大波
一個半月5cm 好堅
可能我細掛,我覺得唔好著,㩒到個波好扁咁,買左3-4個最後都係無著放埋一邊,好浪費,又唔係平
酒釀邊到買?即係每日都飲全脂奶or 水果+酒釀 用奶/豆漿打嚟飲?
llg 即係咩黎?
唔算好大仲有好多進步空間
百佳 通常都係賣酒嘅貨架嘅角落頭就會見到
差唔多日日都會打嚟飲
通常我會買士多啤梨 藍莓 牛油果同埋香蕉呢啲
牛油果係膽 睇下嗰日想飲莓定香蕉 咁就無咁快飲厭
卵磷脂
thank you thank you!!!恆心!!!!
哦!!!好!!收倒!thank you
(含流出圖)本地mk女神blackruby隆胸扮大波賣疑似禁藥+豐胸藥呃錢?? (2)
https://lih.kg/2415048

想話俾咁多絲打特別係發育時期嘅你地知
無論減肥好 豐胸好 都千其千其唔好食啲來歷不明嘅藥
減肥嘅話記住永遠都係calorie deficit>calorie intake
豐胸就食啲健康嘅脂肪 多啲按摩 試啲自己啱同鍾意嘅食療
身體就自己嘅 絕對唔好為咗討好任何人而亂食藥!!!
更加唔好助長呢啲不學無術嘅mk妹去幫襯佢地
錢佢都賺完拍拍蘿柚就走咗去 但啲藥你食咗落肚 最後只會自己受返
絲打最後有冇試?喺ig見到廣告
媽咪嗰邊有婦科家族史 想盡量天然 慢慢嚟
但未問到激素劑量係幾多
有無人食過波波醬 想知work唔work
買左一盒試緊呀 我仲買埋minipink膠原蛋白一齊食 但我斷斷續續加埋淨係食左十幾日 得閒先會跟佢個食譜飲下豆漿同牛奶同按摩 因為我好懶 變化唔算明顯 但胸摸落去淋左軟熟左 男朋友都係咁話 仲話好似大左小小 我經期之前就成日遲黎嘅 大概三四十幾日 但今次就25日就黎左m 然後經期漲奶都比之前黎m漲啲 希望唔好縮返
利申a 瘦底 吸收唔好
有冇度過呀?黎緊想買prime s試吓
如果想改善胸型嘅話可以點
絲打個名我以為自己覆咗個post
冇著過胸托,矯型bra戴左幾年可能唔戴仲衰,但我想再挺啲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞