五毛透過扮極端留言黎影響討論/降低lihkg討論質數

221 回覆
90 Like 10 Dislike
5毛已經攻入城牆,可以點應付?
繼續將自己縮入城內(show blocked user)?
呢個post 班五毛都幾熱心推post

係 一陣唔推又話5毛特登比個POST沉

公就我贏 字就你輸

我都幫推先

出面又鞭屍又炒車 無我地5毛幫手推真係好快沉
講咁耐 有名單未呀

蔣囝有啊
又亂屈毛
講咁耐 有名單未呀

蔣囝有啊

蔣公疲於奔命

蔣囝真係好忙架
推緊思古井個post
波台狗仆街死
唔好意思阻阻大家
行過路過入黎睇下啦喂 繼指大後又一垃圾學店

(各位DSE雞唔該入一入黎)
https://lihkg.com/thread/224550/page/7?ref=ios

5毛推post揮手區
可能有五毛之餘 而家香港啲人嘅思想都係咁

真心同5毛唔難分. 真心一般都無5毛咁熟詭辯法. 一駁火就知

而家五毛興引戰即走打游擊

淨番d真心膠先咁得閒同你泥漿摔角

第一, 一啲啲啦
第二, 唔洗駁好耐火, 基本上過幾招已經睇到.

佢地果套根本無從你駁火 只係一套極度偏離常識同價值扭曲既主張 帶下風向咁

或者做下影印機,不斷重複幾個point

Btw, 有d 唔似五毛,似attention whore ,引人注意博上位

但我覺得都係收錢的
根本幾個分身就控制晒言論

之前有五毛講過佢地點控制十幾個acc

互問互鬧引人罵戰
一邊本土一邊泛民

離開舊登原因

而家五毛興引戰即走打游擊

淨番d真心膠先咁得閒同你泥漿摔角

第一, 一啲啲啦
第二, 唔洗駁好耐火, 基本上過幾招已經睇到.

佢地果套根本無從你駁火 只係一套極度偏離常識同價值扭曲既主張 帶下風向咁

或者做下影印機,不斷重複幾個point

Btw, 有d 唔似五毛,似attention whore ,引人注意博上位

但我覺得都係收錢的
根本幾個分身就控制晒言論

之前有五毛講過佢地點控制十幾個acc

互問互鬧引人罵戰
一邊本土一邊泛民

離開舊登原因

班五毛照搬個套係度用
,

你响條街見到痴線佬,係咪會同佢拗?

成個連登都係癲佬
點分真癲假癲
起下精英連登仔個底就知,以前喺其他台出開膠post
之後過咗嚟時事台幾活躍

咁要睇連尼住點做喇
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞