五毛透過扮極端留言黎影響討論/降低lihkg討論質數

221 回覆
90 Like 10 Dislike
btw 屈我五毛之前請睇我高登ac幾時註冊先
之後你再睇下自己個ac幾時註冊

我想請問註冊時間同係唔係五毛有咩邏輯關係?早註冊嘅account唔可以係買返嚟?

係呀可以買
我極度懷疑連仔收錢開連登係用黎分化高登仔

紅字同“註冊時間同係唔係五毛有咩邏輯關係?” 似乎你只係迴避問題再加轉移話題。恭喜你再次使用五毛常用技巧之一

話左可以買
所以衍生左另一個問題
你轉移問題
所以你都用左五毛常用技之一

你仲有玩標籤,標籤我波台狗
同埋偷換概念,我叫你番高登睇,你就話可以買
轉移話題:上面就係

你原來係五毛

做乜跳過我回你個thread? 唔敢正面回應呀?
紅字我就無講過,唔夠講就玩老屈。一係你搵證據我講過

至於“番高登睇”,我已經講咗“幾時註冊同係咪五毛有咩關係”。但係你不斷對呢句選擇性失明下,斷章取義只拎我對第一個問題嘅補充問題去屈我偷換概念

仲有,我係咪五毛都好,同你有無用五毛式詭辯法毫無關係,你呢度係玩緊two wrongs make a right.

一個reply又玩三個五毛式詭辯,繼續啦,反正你都唔介意畀人睇到㗎啦

我打緊野我又回知你講左野呀
我當我雙芒咩
我依家叫你番高登睇
你又唔睇
無人話過番高登睇會同d咩有關係喎
叫你睇下我同你既差距
你自己ff d野 仲要我幫你解埋畫
你都幾撚痴線

番高登睇又點?你都係無正面回答過“註冊時間同是否五毛有咩關係” ,如無關係返高登睇嚟做乜?
你又想屈我乜? 我無ff任何嘢

係呀可以買

紅字同“註冊時間同係唔係五毛有咩邏輯關係?” 似乎你只係迴避問題再加轉移話題。恭喜你再次使用五毛常用技巧之一

話左可以買
所以衍生左另一個問題
你轉移問題

你原來係五毛

至於“番高登睇”,我已經講咗“幾時註冊同係咪五毛有咩關係”。但係你不斷對呢句選擇性失明下,斷章取義只拎我對第一個問題嘅補充問題去屈我偷換概念

仲有,我係咪五毛都好,同你有無用五毛式詭辯法毫無關係,你呢度係玩緊two wrongs make a right.

一個reply又玩三個五毛式詭辯,繼續啦,反正你都唔介意畀人睇到㗎啦

我當我雙芒咩
我依家叫你番高登睇
你又唔睇
叫你睇下我同你既差距
你都幾撚痴線

番高登睇又點?你都係無正面回答過“註冊時間同是否五毛有咩關係” ,如無關係返高登睇嚟做乜?

答左你都唔明
建議你再讀過書(非標籤)

係呀可以買

話左可以買
所以衍生左另一個問題
你轉移問題

你原來係五毛

我當我雙芒咩
我依家叫你番高登睇
你又唔睇
叫你睇下我同你既差距
你都幾撚痴線

答左你都唔明

你根本無正面回應過“註冊時間同是否五毛有咩關係”,唔好鳩噏話你答咗。

我想請問註冊時間同係唔係五毛有咩邏輯關係?早註冊嘅account唔可以係買返嚟?

係呀可以買

話左可以買
所以衍生左另一個問題
你轉移問題

想老屈我?無咁易
我只係舉例去指出你“註冊時間同係唔係五毛有咩邏輯關係?” 呢點。第二個問題係第一個問題嘅例子。而你呢度就先對第一個問題選擇性失明,再斷章取義去屈我轉移視線。你又用多次五毛常用手法啦
仲有,係唔係都反咬對方,逼對方回應,都係轉移話題手法之一嚟

所以你答得“註冊時間同係唔係五毛有咩邏輯關係?”未?

知你對五毛技倆好熟書架啦 唔駛吓吓拋書包
講左咁耐即係有咩有力證據?
唔好學埋樓主咁講埋d陰謀論 似是而非

理據已陳述。我上面講咗,理據同證據係兩樣嘢嚟。

網上既人不嬲都係口沫遮欄 同睇八掛野
熱門話題自然多人討論 好正常
啲仆街起撚埋女事主底喇

話左可以買
所以衍生左另一個問題
你轉移問題

你原來係五毛

我當我雙芒咩
我依家叫你番高登睇
你又唔睇
叫你睇下我同你既差距
你都幾撚痴線

答左你都唔明

你根本無正面回應過“註冊時間同是否五毛有咩關係”,唔好鳩噏話你答咗。

想屈我鳩up?
根本係

話左可以買
所以衍生左另一個問題
你轉移問題

你原來係五毛

我當我雙芒咩
我依家叫你番高登睇
你又唔睇
叫你睇下我同你既差距
你都幾撚痴線

答左你都唔明

想屈我鳩up?

你如果搵到你邊度已經正面回答咗“註冊時間同是否五毛有咩關係”,你咪可以證明我屈你鳩噏囉。否則喺無證據顯示你有正面回應之下,我話你“唔好鳩噏話你答咗”邊有屈你?

我當我雙芒咩
我依家叫你番高登睇
你又唔睇
叫你睇下我同你既差距
你都幾撚痴線

答左你都唔明

想屈我鳩up?

你如果搵到你邊度已經正面回答咗“註冊時間同是否五毛有咩關係”,你咪可以證明我屈你鳩噏囉。否則喺無證據顯示你有正面回應之下,我話你“唔好鳩噏話你答咗”邊有屈你?

所以話無關係 ,係你自己ff有關係
話時話你話我五毛點解你仲同我講咁耐

答左你都唔明

想屈我鳩up?

所以話無關係 ,係你自己ff有關係
話時話你話我五毛點解你仲同我講咁耐

想拖幾頁之後混水摸魚博人唔記得你講過乜, 之後跟手仲要屈我 FF? 你當人白痴嘅咩

唔該你自己睇返 #150你自己講過乜.
#150 你話:
“屈我五毛之前請睇我高登ac幾時註冊先
之後你再睇下自己個ac幾時註冊”

如果”註冊時間同是否五毛無關係”的話,即係你承認#150 你講錯啦. 同時亦唔係我FF 有關係, 係你自己喺#150 將兩樣嘢拉埋嚟講.

仲有, 我只係話你多次使用5毛技巧, 我就無講過你係5毛.
人哋睇完你嘅reply 覺唔覺得你係五毛, 係人哋嘅事, 我就只係有興趣睇吓人哋會唔會玩詭辯啫.
根據樓主講法
genzo 可能都係五毛
係咁回覆推post,想蓋過其他世界大事 🤦‍
連言論自由都冇,係咪共產黨派來啊
同高登同一班人

口吻用詞手法一撚樣

家陣有人唔俾你地講野咩
你可以講野,人地都有笑柒你既自由
根據樓主講法

點呀,推單一post點蓋過其他大事呀?一頁廿幾個post.你又想偷換啲乜呀?

家陣有人唔俾你地講野咩
你可以講野,人地都有笑柒你既自由

咁咪各有各講囉咁簡單,都唔明嘈乜
根據樓主講法

點呀,推單一post點蓋過其他大事呀?一頁廿幾個post.你又想偷換啲乜呀?
根據樓主講法

剩係得你一個影響有限
但唔係得你一個做野

利申:我用樓主思維推測,有理據架
而家Genzo唔覆post

情景1:以後唔再覆呢個post
五毛俾人講中唔敢入

情景2:入返黎
五毛好熱心推post
同高登同一班人

口吻用詞手法一撚樣

同高登末期手法好似
同埋班五毛好鍾意話你地又屈波台 之後佢地又會發大件事 可能又會引發兩台大戰用黎遮蓋左單野

所以班五毛提波台個陣一定唔好理
起下精英連登仔個底就知,以前喺其他台出開膠post
之後過咗嚟時事台幾活躍

睇下呢個post 推得最熱心個幾隻都知

直頭出晒名

隻精英連登仔又咁啱喺呢個時候改名
同埋班五毛好鍾意話你地又屈波台 之後佢地又會發大件事 可能又會引發兩台大戰用黎遮蓋左單野

所以班五毛提波台個陣一定唔好理

其實未必一定關佢哋事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞