五毛透過扮極端留言黎影響討論/降低lihkg討論質數

221 回覆
90 Like 10 Dislike
根據樓主講法
genzo 可能都係五毛
係咁回覆推post,想蓋過其他世界大事 🤦‍

點呀,推單一post點蓋過其他大事呀?一頁廿幾個post.你又想偷換啲乜呀?

剩係得你一個影響有限
但唔係得你一個做野

利申:我用樓主思維推測,有理據架

樓主邊度用咗你呢度所講嘅思維方式?成個post內都唔見。你無中生有,即係老屈
過黎中銀61樓清算我地囉
而家Genzo唔覆post

情景1:以後唔再覆呢個post
五毛俾人講中唔敢入

情景2:入返黎
五毛好熱心推post

無所謂。咩人用咩手法回post,其他人一睇就知你咩料
留意到五毛最新用詞係屌人係神探 又用同一套模式
留意到五毛最新用詞係屌人係神探 又用同一套模式

班亂鳩估+極端口臭撚又係五毛扮
屌人係神探又係五毛扮
自從個疑犯死左之後 真係出多好多無開post 只留言五毛黎護警

要俾多啲人見到
自從個疑犯死左之後 真係出多好多無開post 只留言五毛黎護警

做cd rom又唔得,有ac一定開post
班五毛呢兩日真係落力開工
班五毛呢兩日真係落力開工

成個時事台都係強姦案無聊post,依家中共玩網絡民意操縱民粹已經愈來愈熟手
自從粉塵爆炸開始咁玩啦
再之前就係狗肉,好似連登出左冇耐又係有班人起勢咁講狗肉
對付果班人,不論佢地係真心定五毛,唔理佢有得佢沉就係最好辦法

做cd rom又唔得,有ac一定開post

果然俾我估中左班五毛目的

各界都開始攻擊lihkg
睇到班五毛瘋狂推舊post/開其他post 配合警犬想淡化單案
睇到班五毛瘋狂推舊post/開其他post 配合警犬想淡化單案

agger
個勒索病毒黑客好明顯收錢轉移視線
有一部份五毛改左名 去推其他post 想洗走姦劫案post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞