各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
HKUE有無咩內部野爆

邊方面先 果陣我讀左一星期就決定quit

quit得岩呀

呢d學校人地問多幾問就知你唔係係外國讀返黎
冇人推添
有咩part time 可以識到最多學生妹
有咩part time 可以識到最多學生妹

做傳銷啦,啲女全部都係g
HKUE有無咩內部野爆

quit得岩呀

有冇追你學費
hkue之前上過去聽一聽野就叫我交低500蚊留位費,仲要係間似倉既房同我in面試野,我就用爛到冇得再爛既英文同佢對答,佢夠膽死話pass 。
應該用問卷果時既電話搵你地。聽到呢啲字眼就唔好受fake啦。真係唔店就讀ive都好過佢
HKUE有無咩內部野爆

quit得岩呀

有冇追你學費

我交左一個sem學費,不過讀左一個星期就quit左 當然冇得退錢啦
hkue之前上過去聽一聽野就叫我交低500蚊留位費,仲要係間似倉既房同我in面試野,我就用爛到冇得再爛既英文同佢對答,佢夠膽死話pass 。
應該用問卷果時既電話搵你地。聽到呢啲字眼就唔好受fake啦。真係唔店就讀ive都好過佢

分分鐘同你in果個啲英文仲屎過你
上年差d中招,諗起都on9
HKUE有無咩內部野爆

quit得岩呀

有冇追你學費

我交左一個sem學費,不過讀左一個星期就quit左 當然冇得退錢啦

一個sem學費大概幾多
有冇staff留你
HKUE有無咩內部野爆

quit得岩呀

有冇追你學費

一個sem學費大概幾多
有冇staff留你

你好似唔單止指大,就連呢間HKXE都好有興趣咁

quit得岩呀

有冇追你學費

一個sem學費大概幾多
有冇staff留你

你好似唔單止指大,就連呢間HKXE都好有興趣咁

頭兩年五萬幾,後兩年野雞degree六皮幾
有,問下你咩原因唔讀,然後解釋你既疑問,又話咩佢地唔同department既人可以幫下我,當然我彩佢有味
至於隻傳銷狗,佢係我搞完退學手續先知我quit左,留唔到我
在此奉勸各位DSE雞,成五萬幾六萬學費,走去讀asso or ive都有好好既資源同設備,出路亦有保障,讀呢啲垃圾課程係商廈上堂,同埋唔好諗住有school life,而你讀完之後出黎得到既會係零
之前放左榜有個fd拉幾個同學去hkue
見咁熱鬧我都埋左堆
本身個fd識某個staff
之後好快就入房聽佢sell
講講下就叫我地睇希望影片
諗番起好似彈丸論破果啲洗腦片
sell完之後就即刻叫我地填form
我填之前問左問老母
老母點醒左我話上左網間野好似有啲問題,改過名又剩,叫我揀番原本諗住報既科
最後我就中離左
臨走前見到counter好多人排隊,個個都好似好開心咁手拎銀紙,準備俾錢
之前放左榜有個fd拉幾個同學去hkue
見咁熱鬧我都埋左堆
本身個fd識某個staff
之後好快就入房聽佢sell
講講下就叫我地睇希望影片
諗番起好似彈丸論破果啲洗腦片
sell完之後就即刻叫我地填form
我填之前問左問老母
老母點醒左我話上左網間野好似有啲問題,改過名又剩,叫我揀番原本諗住報既科
最後我就中離左
臨走前見到counter好多人排隊,個個都好似好開心咁手拎銀紙,準備俾錢

你個fd應該唔會做緊sales掛?拉埋你地上去?
係,果陣我都係放榜前後果啲時間上去,超多人報名上去送錢,我心諗 十足人地搶學位咁,讀完出黎佢地就知咩事
當年好迷惘 唔知讀乜 上過compass interview
聽到隔離枱講達哥會嚟 差D入去左讀
係咁sell我 覺得唔對路 好在上高登問一問 再睇下佢D youtube學生會片 垃圾到
好彩冇讀到
當年好迷惘 唔知讀乜 上過compass interview
聽到隔離枱講達哥會嚟 差D入去左讀
係咁sell我 覺得唔對路 好在上高登問一問 再睇下佢D youtube學生會片 垃圾到
好彩冇讀到

咁巴打你算醒目,我on99咁俾埋錢先知道佢咩料
Tafe唔係澳洲既ive咩?
但係㩒入去hkue個網又好似唔見佢講tafe
反而係咩Polytechnic
應該有伏
Tafe唔係澳洲既ive咩?
但係㩒入去hkue個網又好似唔見佢講tafe
反而係咩Polytechnic
應該有伏

但聽講呢間野連澳洲果邊都唔係好認
唔係話睇唔起新起定細既院校
但呢啲一讀就幾年甚至影響到將來既
都係大牌啲既好啲
大牌既又唔係冇呢類課程讀
都係大牌啲既好啲

呢類學校根本係為呃錢而創立,同埋班傳銷狗會用好多技巧引人落搭,會講到你可以輕輕鬆鬆就攞到個degree咁
都係大牌啲既好啲

呢類學校根本係為呃錢而創立,同埋班傳銷狗會用好多技巧引人落搭,會講到你可以輕輕鬆鬆就攞到個degree咁

但其實呢,呢啲咁的Degree係狗都唔屌,唔會有正常院校學生想讀囉
我上年比人fake咗出去聽咗成個鐘sell課程仲叫我交$500,之後我話冇帶銀包翻屋企攞....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞