五毛透過扮極端留言黎影響討論/降低lihkg討論質數

221 回覆
90 Like 10 Dislike
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

五毛就係唔係都屈人屈毛,搵晒理據都屈人屈毛你又點睇?
起下精英連登仔個底就知,以前喺其他台出開膠post
之後過咗嚟時事台幾活躍

睇下呢個post 推得最熱心個幾隻都知
之後過咗嚟時事台幾活躍

直頭出晒名
幾時降低埋偶數
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據

9up就係理據
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據

9up就係理據

踩到lihkg一文不值 降低lihkg影響力
簡單啲黎講 阻住佢地鍵國既就係5毛
反映香港現實狀況姐
反映香港現實狀況姐

班藍絲五毛咪又係見風使舵
都無立場,上層嘅人支持咩,佢哋就跟
遲下轉話事人,佢可能支持你
所以同佢討論係多剩
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據

9up就係理據

個個都9 up?
唔通你一口就咬定人9 up先叫有理據?
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據

9up就係理據

個個都9 up?

一句講曬,理據係咩
樓主先係玩極端留言
係咪五毛
https://lihkg.com/thread/115388/page/1?ref=android
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據

9up就係理據

個個都9 up?

一句講曬,理據係咩

每次事件有搵資料,及有合邏輯推論,去支持自己所講嘅嘢。上面一口咬定人9up嘅人就無。
高登連登歷來都係咁樣
明明自己低質自己柒就瀨落5毛搞事
所謂的五毛特徵
踩香港人、引戰
樓主中晒wo
之後過咗嚟時事台幾活躍

直頭出晒名

乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據

9up就係理據

個個都9 up?

一句講曬,理據係咩

每次事件有搵資料,及有合邏輯推論,去支持自己所講嘅嘢。上面一口咬定人9up嘅人就無。

eden你一口咬定人9 up, 就連合理懷疑都未講得上
乜撚都屈毛實不敗
之前打機俾人嘴都話五毛

理據

9up就係理據

個個都9 up?

一句講曬,理據係咩

https://thestandnews.com/china/五毛大數據-哈佛研究-五毛-年發近5億條留言-旨在轉移話題多於反駁批評政府言論/
將一啲非政治事件,用無人性嘅言論出post摟屌,唔係轉移視線嘅一種咩?
係咁講強姦呢單,HA嗰單即刻被蓋過啦,德國政府出聲撐香港人單嘢又蓋過咗啦。
講左咁耐 有冇較為有力既證據
定仰或你認為係就係?

理據

9up就係理據

個個都9 up?

一句講曬,理據係咩

https://thestandnews.com/china/五毛大數據-哈佛研究-五毛-年發近5億條留言-旨在轉移話題多於反駁批評政府言論/
將一啲非政治事件,用無人性嘅言論出post摟屌,唔係轉移視線嘅一種咩?
係咁講強姦呢單,HA嗰單即刻被蓋過啦,德國政府出聲撐香港人單嘢又蓋過咗啦。

關政治事點解唔去政事台開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞