MLB OFFSEASON 教士發撚左達討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Price
隔離油星個K功好似拉番上黎

今年數據應該靚仔d掛
睇下可唔可以壓到Era<4
幾好人
知觀眾中意睇close game 同Hr

一上黎就送兩支先
所以話Price上年以負資產形式做壽碼真係好合理
如果rockies追到就好笑
應該搶狀元啦
季尾開個QO 比Story仲可以拎多個draft

坦番10年先啦起碼

呢種傻閪GM唔值得可憐
拿 rockies年年都覺得自己好有競爭力架
未必會坦既 不過可能係憑實力坦
係得個老闆覺得有

呢對老闆同gm真係姣婆遇著脂粉客
呢2日睇親波啲投手都爆晒
Snell呢個用球數
會唔會又係5局收皮
Otani san 仲未有hit呀
5局 cy young
IBB咗生化人
唔啱用可以送返過黎
兩個教練都係咁用Snell
似係佢自己問題大D

用球數控制唔到
真係好難比佢投長局數
我隊金鳥竟然2連勝
Dark knight 希望你keep到
大谷又俾人打爆 兩個error 係乜事
雖然係保送到滿壘 但跟住二人出局之下不死三振 捕手、一壘手連環失誤搞到被迫失多兩分 仲要整到傷埋 慘到
The club announced later in the game that Ohtani is experiencing general soreness and will be reevaluated on Monday. His exit from the game was not due to specific injury.

Source: https://www.mlb.com/angels/news/white-sox-angels-ohtani-passed-ball-play
非因傷離場 但係要再睇
本身可以一分止血 變成PB加E 真係心痛

同埋White Sox呢個Tweet係咩意思
https://twitter.com/whitesox/status/1378902616781041673?s=20
仆你個街,white sox 個play根本就想殺人
個tweet
一壘手
阿布收左腳啦wor , 要怪就怪捕手 中職守備
你有無睇架 大谷K撚到傻今日 100mph低 再92mph指叉 毛都打唔到條
條友擺明無睇啦,咁叫打爆
係關鍵時刻嘅控球需要再進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞