MLB OFFSEASON 教士發撚左達討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Urias 慘到
好奇依家呢隊rays係咪邊個都可以輸就係唔可以輸洋基
洋基今場d守備差過日職 幾球失策

先發輪值除左Cole之外完全唔掂

睇黎放走田中賭輸左
對 Cashman on 9 已經無感
成日諗住 outsmart 人係咁搵啲 reclamation project 返黎
Rotation 當中兩條友過去兩年加埋投得1局
Micheal King 係 minor 一直係先發
見人用 opener 佢又用 opener
無端端用個 bullpen arm 先發再搵 King 中繼接力
心諗做乜9
想問Mlb個apps手機版同TV版係咪有分別
點解喺手機版睇到既free game TV版睇唔到既?
我rays今場冇用opener啊
不過你地點做到wacha六局完封9K
電腦睇嘅話bilasport算啦
TV版係咪講電視盒嗰啲app 呢個就唔清楚
上年開始用啦
之前用 Green
用上癮
洋基今場d守備差過日職 幾球失策

先發輪值除左Cole之外完全唔掂

睇黎放走田中賭輸左
對 Cashman on 9 已經無感
成日諗住 outsmart 人係咁搵啲 reclamation project 返黎
Rotation 當中兩條友過去兩年加埋投得1局
Micheal King 係 minor 一直係先發
見人用 opener 佢又用 opener
無端端用個 bullpen arm 先發再搵 King 中繼接力
心諗做乜9
我rays今場冇用opener啊
不過你地點做到wacha六局完封9K
前年開始用啦
之前用 Green
用上癮
Tv版好似怪怪地,咩都睇唔到
唯有用手機射落Tv睇黎...
6局上
道奇 1
教士 2
Tatis Jr呢球飛撲 失重心傳其實係唔係好off架咋
係2B行得有啲開...
雙城個牛棚爆撚到個7th bot好似中咗月讀咁打極都仲有
放Astudillo上嚟投就三上三下
嘩屌 今次道教大戰真係好似打緊playoff咁
金河成PH盜壘上得點圈 然後Treinen保送Grisham 下一棒就Tatis Jr.
Turner一個往三壘方向嘅DP球傳畀McKinstry
Grisham出局 但McKinstry個throw短咗 令Muncy接唔到 Tatis Jr.上壘
金河成把握住個機會得分
好好睇
屌你老味道教大戰
水手咁勁既
追平
道奇教士合稱銀河道士
早兩年 同一對波開季13勝 完季包尾
Any team but太鼓人,美西除咗太鼓人邊隊playoff都冇所謂不過私心想天使入一次
Jansen放火
又追平
好刺激
球數去到1-2 嗰球已經估到係inside slider引Hosmer追
但投唔好直接dirt咗 Machado呢兩次盜壘兩次都咁重要
tiebreaker其實都幾無癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞