MLB OFFSEASON 教士發撚左達討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Trout係廢老咁成個世界有邊個棒球員係唔廢
Trout 波都唔識投 剩係識打外野 明知天使冇投手都唔打算練下 學下shohie 先啱
sor
無開個留言以為講緊Puyols
Well, 如果真係要講pujols
睇到Evan White既打擊率
Pujols可能對水手係個upgrade黎
好似今季咁實力咁接近係咪近年少見?
龍頭仲要係季前冇人估到既Red Sox同Giants
連唯一嘅ace Bundy都爆,天使今年都係molamola...
天使想輸幾多
聽日先發仲要係Quintana, ERA >10
繼續爆
陰啲陰啲又追到11分仲要換走咗trout J up
我躲可唔可以柒少一陣
道奇啲後援同天使一樣爆
未開季前已經全世界都知冇

大谷打起係Bouns黎

但Rotation 同Bullpen點睇都冇得救
Bundy同Cobb睇分析好似係話運氣同內野守備問題多
個Bullpen問題大好多
睇唔透angels management 諗緊乜
有幾個Allstar 搵下門票錢就算?
幾期待十幾年之後啲人會點評論trout
GOAT 只打過一兩次playoff
棒球 GOAT 啲討論唔太 care WS champ
睇 individual stat 大致上係共識黎
Bonds Cobb Ted Williams 都無冠
完全唔影響佢地地位
只會笑鳩當時條隊有幾柒浪費人青春
Ken Jr. Ichiro
棒球唔同籃波,
Even足球都可以老馬美斯咁一扭十

棒球冇球權,最多得棒次,影響力就係得咁多
投手搏盡都係投一休3/4

根本就係睇team comp

所以冇champ一樣可以係goat
deGrom真係變態
進化到直接fastball連發
連breaking ball同changeup都唔洗
球球都swing and miss
當今第一投手當之無愧
但係d豬隊友
好似lindor打唔出安打都仲有少少貢獻
deGrom真係變態
進化到直接fastball連發
連breaking ball同changeup都唔洗
球球都swing and miss
當今第一投手當之無愧
但係d豬隊友
lindor打唔出安打都仲有少少貢獻
咪ichiro差唔多
一個有iglesias fletcher rendon嘅內野有守備問題都幾難接受
Dodgers已經連輸5個系列賽
可摸以讓埋我水手
真係癡孖筋
對Quintana都可以攻得1分
俾幾多個Cy Young你都冇用
Betts醒未啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞