MLB OFFSEASON 教士發撚左達討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
又炮
Accumulated 果個稅線已經到50%
再唔壓下年真係幫MLB Staff出糧
個老闆正傻鳩
明明Pedseson 同Stripling咁好用

一時意氣話唔要就唔要

再咁玩睇下Trout退化先定頂唔順叫Trade me先囉
睇簽唔簽到Bauer
天使老細覺得浪費佢嘅時間

天使外野同DH都夠人 Pedaeson去到又做第四外野
Stripling 先發長中繼單局都得,根本就係天使缺既

Joc我覺得係好用既platoon
屌佢
原來血襪佬又唔夠75%

成班政治正確撚
田中真係返歸 返eagles
冇嘢了原來未官宣
嬲撚到下年最後一年都withdraw ballot
今年BBWAA好似無新人入替
Bonds、Clemens都無郁過
官宣了

回歸eagles點都好過無了期等MLB比offer既
驚佢返日本唔適應
簽一年
可能下年美國情況明朗化再翻去
BB Clements 唔入我都接受
食藥同偷暗號一樣係作弊
名人堂以實力做標準,作弊會直接影響實力

但白人主義,嘴臭對實力有咩影響
BB 同 Clemens 明顯唔係因為 performance 入唔到
你將佢地 career 斬開一半都入到
係有啲 writer 嬲豬用 character clause 唔俾佢地入
而一去到 character clause 就入到 Schilling 應一應
我係認為如果有對比賽表現上有影響既違規
Even佢唔食藥都入到,唔比佢地入係正常
因為佢地製造左一個對其他人唔公平既對決

作弊唔止係人品問題,同時影響公平性

但場外問題呢?白人主義同口臭甚至冇犯法
咁打老婆酒駕強姦果d係咪應該更嚴重?
所以Pete Rose我都覺得應該入除非證明到佢為左賭錢放水
就好似如果我明明唔出貓都可以考90分,但我為左拎100分出貓比人捉到
咁我個成績變0分好合理

但如果我本來靠自己100分,只係成日屌鳩個老師
佢最多操行分扣我,唔應該deny我個成績
但班 writer 個龍門實際唔係咁擺
講唔公平對決 Gaylord Perry 就唔會入到
70年代一堆人靠安非他命提神
本身都 classified 做 PED

Rose 佢認咗會賭自己隊波贏
但又唔會場場賭
😨😨😨😨😨

我道唔搶🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
國聯小市場強權正式回歸?
今次到紅雀Trade人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞