MLB OFFSEASON 教士發撚左達討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
佢對Tauchman用咗7球 7球都係4-seam
今日啲曲球
條打線
Treinen
10H 20LOB
呢場Bauer好投同CT3 2-run HR吊命
Turner開始攰

DJ同Neuse 啲打擊
仲要上一局一三壘有人0 outs 但得唔到分
成個 momentum 去哂 White Sox 度但一個 triple play 完全逆轉
屌奶星 原來rays唔係留定位比wander 係為左升個喺3A打到95ops既switch hitter上黎
Brujan都未上新仔已經打兩支double Wander可以拎去賣啦
Taylor walls 我玩ootp baseball 愛將,隊波游擊廢的話第一時間trade佢入隊打第一棒,仲可以守二壘。雖然power普普,但穩定打擊,速度又ok快.
睇開日職,依家先知原來連登有MLB討論區
垃圾天使可唔可以贏波
咪咁多ff
繼續墊底
係twitter見到啲人po張圖差唔多成隊投手好似得大谷個ERA低過3,其他好似都高過4
mlb meme話成日見到大谷打hit
然後隊波輸3-8

angels既尷尬位係有Trout但又唔可以砍掉重練
隊波成日俾人講到除左大谷trout rendon
其他人都3A level
唔知佢地好唔好過
講真 MLB 又唔洗 tank 先發到圍
天使老闆又肯洗錢
根本問題唔係有無 Trout
而係成個 front office 同 farm development 要砍掉重練
下下重金就簽野手
投手又永遠簽啲 high risk project 但唔識改造
農場又養唔起 pitching prospect
就算 trade Trout 都唔會養得起班新人
Lux俞打俞有
有無巴打睇開reds?知道點解castillo 今年爆到仆街(era 7.61...)
佢做咩

今年轉左波
Cole好似有開聲話好投左
啱啱睇左精華

佢啲控球

Fastball啲球威差左,比打者捉到路就壓唔住

個人意見
多謝巴打,之前都幾鍾意睇佢d change up strikeout 精華,位移好撚治癒
希望佢唔好一沈不起啦
佢啲change up真係好好j
Anyway

佢比台南Josh hi到
Castillo算係好依賴changeup解決打者既投手 當佢個fastball廢左就變相個changeup都廢埋 冇得用fastball changeup 速差解決打者 佢有d似前水手個felix hernandez 當個fastball冇咁快冇咁準就收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞