[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (10) (我)完sem了!

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

全部假架

你都未見過小妹就話假

至少ME是真絲

Me都係

成班扮女人

得你唔係絲

臭男人

屌哂你地老母
早兩日去左in太空

係一個長髮、戴眼鏡嘅男老師in我嘅
好奇想問下佢教得好唔好架
利申:In Arts in Languages and Humanities

Danny Leung?

唔知

有無鬚

好似有 黃修平咁

咁係啦

Danny我只係上個佢ISMW 俾分算鬆手 不過講書幾悶下 可能本身個course都係悶
早兩日去左in太空

利申:In Arts in Languages and Humanities

唔知

有無鬚

好似有 黃修平咁

咁係啦

Danny我只係上過佢ISMW 俾分算鬆手 不過講書幾悶下 可能本身個course都係悶
sem 1無報non jupas 依家乜都冇
利申: gpa 2.x

2點幾先?如果低過2.3就要自己考慮清楚仲應唔應該讀落去
因為如果你得2.3既話,之後yr2果兩個sem既CGPA要過3.7
咁樣overall先會過到3
但你要記住yr2會多D group project 如果無好teammate既話GPA會插水
如果只係為左完左個ASSO/HD既話 你就無乜懸念
如果你想讀ugc degree就要考慮清楚啦

上年個陣yr1 sem1 gpa3.1x,sem2 2.6x搞到cgpa得2.89 之後sem3努力讀有3.28都係拉到上3.04

我當左佢兩個sem既CGPA係2.3黎計

基本上是但衰一個sem都好危除非你本身有能力上3.5或以上

有既話其實都好難會炒得咁緊要

每個sem都好重要,特別係第一個sem,好影響心情
要炒通常都係sem4
吉豚巴收到offer未

收到edu offer,已decline等thei offer

點解唔要edu offer?

讀五年,出到黎25,6歲不了

Thei呢?差1年?

差3年

你係咪認錯人仲等緊city poly

早兩日去左in太空

唔知

有無鬚

好似有 黃修平咁

咁係啦

Danny我只係上過佢ISMW 俾分算鬆手 不過講書幾悶下 可能本身個course都係悶

我IN完佢話Hope to see you here
我都唔知答佢咩好……
btw啱啱google咗ismw……弱弱一問,係咪哲學啲朋友黎?

哲史為主
sem 1無報non jupas 依家乜都冇
利申: gpa 2.x

2點幾先?如果低過2.3就要自己考慮清楚仲應唔應該讀落去
因為如果你得2.3既話,之後yr2果兩個sem既CGPA要過3.7
咁樣overall先會過到3
但你要記住yr2會多D group project 如果無好teammate既話GPA會插水
如果只係為左完左個ASSO/HD既話 你就無乜懸念
如果你想讀ugc degree就要考慮清楚啦

上年個陣yr1 sem1 gpa3.1x,sem2 2.6x搞到cgpa得2.89 之後sem3努力讀有3.28都係拉到上3.04

我當左佢兩個sem既CGPA係2.3黎計

基本上是但衰一個sem都好危除非你本身有能力上3.5或以上

有既話其實都好難會炒得咁緊要

每個sem都好重要,特別係第一個sem,好影響心情
要炒通常都係sem4
吉豚巴收到offer未

收到edu offer,已decline等thei offer

點解唔要edu offer?

讀五年,出到黎25,6歲不了

Thei呢?差1年?

差3年

你係咪認錯人仲等緊city poly

依加先知space 有post留名

已經開到第十個

已經開到第十個

盲左 對眼自動無視左有space既post

已經開到第十個

又多個絲打

已經開到第十個

又多個絲打

好想快啲知gpa

已經開到第十個

又多個絲打

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

已經開到第十個

又多個絲打

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

AALH

已經開到第十個

又多個絲打

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

已經開到第十個

又多個絲打

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

又多個絲打

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

平時鍾唔鍾意食雞

又多個絲打

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

平時鍾唔鍾意食雞

No

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

平時鍾唔鍾意食雞

No

如果kec 門口有人派免費雞你食唔食

好想快啲知gpa

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

平時鍾唔鍾意食雞

No

無功不受祿

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

平時鍾唔鍾意食雞

No

老雞係度聊女仔

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

平時鍾唔鍾意食雞

No

老雞係度聊女仔

扮絲打聊女仔

鄭絲讀咩科?

AALH

我讀ASc 架

hi

平時鍾唔鍾意食雞

No

老雞係度聊女仔

扮絲打聊女仔

點知俾佢聊個個都為假絲

hi

平時鍾唔鍾意食雞

No

老雞係度聊女仔

扮絲打聊女仔

點知俾佢聊個個都為假絲

不用分得那麼細 我地大家都係真絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞