[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (10) (我)完sem了!

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
想問EAH GRADE!ASS1:A ASS2:A ASS3: A-
有冇機會A?
Pretor教

我都係Pretor
A- B A 會唔會有A-

應該有
assignment 3 佔40%

Assignment2都係喎唔係咩

唔係

25%
25%
40%

啱啱睇完course outline assignment2先係40%

係喎
成日撈亂oral present 係assignment 2
RIP HKCST
最後一科 完全唔想溫 而家好眼瞓 瞓教算
RIP HKCST

最後一科唔想溫+1 今日無溫過
RIP HKCST

最後一科唔想溫+1 今日無溫過

我都唔想溫...
申請左四份政府intern 完全無回音
陳錦輝你肯改我個份online responses #1未呀,我知你有mon post架

你邊班 好多改晒啦喎據我所知

一講岩岩就收到

連埋online responses #2

陳錦輝好野! 連登仔

如果75%= a-????

真?

如果係啊輝改 75%既relative grade係大約A-

A+咪要90+
想知eah john遲交兩日penalty幾多

我係咪識你

邊位啊絲打

藍絲? 想識p字頭

好危險啊你勿相認 溫你既film studies啦
唔知輝輝改完考試卷未
我有offer要meet好緊張可唔可以關照下我

邊個輝先

靚仔輝
有冇qa 1答案可以睇下

我唔想知
陳錦輝你肯改我個份online responses #1未呀,我知你有mon post架

你邊班 好多改晒啦喎據我所知

一講岩岩就收到

陳錦輝好野! 連登仔

真?

如果係啊輝改 75%既relative grade係大約A-

A+咪要90+

你當每5分就升一個grade 即係70=B+ 80=A 85+=A+

我唔想知

爬下文啦 之前考完個日成班巴絲有討論過

我唔想知

爬下文啦 之前考完個日成班巴絲有討論過

錯左好多 希望有B range
最後一科hkcst
好驚又唔撚想温

film studies 收咗皮
溫溫下cbp訓左
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

hkcst

mc好易

一講岩岩就收到

陳錦輝好野! 連登仔

真?

A+咪要90+

你當每5分就升一個grade 即係70=B+ 80=A 85+=A+

咁咪一個A+都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞