[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (10) (我)完sem了!

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇人考完statistics for business
有無巴打星期六考inorganic chem?
6月放gpa?

係。通常在六月中就放gpa

好似6月26號放

個日期一向都唔準
今年都話2-24先放sem 1 results,未又係2-6放gpa
有幾人吸毒霧吸到就嚟死?

喺屋企透氣都好辛苦
終於完sem
然而我都玩撚完
今個sem讀埋曬啲雜科真係

唔會掛 幫左其他都無回音
知唔知有無人已經nom左

就係唔知

應該有部份職位都nom左,wfao同efficiency units×http://youth.gov.hk都出左面試

學校會唔會係跟有關政府報門比幾多vacancy去nom學生
eu有四十個 巴打所講後者個個我記得係唔同
會唔會係eu要多啲時間處理申請

eu係efficiency units 1823聽電話個個?如果係呢個我上年5/5收到通知

想知一人係咪淨係可以nom一次

應該無掛 學校無講明學生只可以報一次政府intern

eu我都報左: 4/21 我收到space電話叫我補交資料話睇完我交既form覺得適合會推薦我做 但而家無哂消息

喺屋企透氣都好辛苦

agger
cbp
cbp

幾好玩呀

就係唔知

應該有部份職位都nom左,wfao同efficiency units×http://youth.gov.hk都出左面試

eu係efficiency units 1823聽電話個個?如果係呢個我上年5/5收到通知

eu我都報左: 4/21 我收到space電話叫我補交資料話睇完我交既form覺得適合會推薦我做 但而家無哂消息

無收過

就係唔知

無收過 房協都未有
留名
考埋星期五
考埋星期五

我考埋星期六

星期日
考埋星期五

我考埋星期六

星期日

星期日
考埋星期五

我考埋星期六

星期日

星期日

今日考完
考埋星期五

我考埋星期六

星期日

星期日

今日考完

星期五
聽日IOC

喺屋企透氣都好辛苦

agger

今日雖然幾涼,但日頭空氣真係差

photochemical smog
考埋星期五

我考埋星期六

星期日

星期日

今日考完

星期五

星期日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞