試當真(遊學修 許賢 蘇豪 火柴 locker Jessica)(4)

1001 回覆
180 Like 95 Dislike
保護自己愛戴嘅人 呢句真係要貼堂
Locker 將塊鏡當電腦 咁on9都冇人講
一念無明場天台啊啊啊啊戲 仲話自己有份,Google 完係無 以為自己係fishmanlok
我諗由captv或者金剛箍開始追起嗰班fans,會明白修哥嘅存在係幾咁重要嘅
知你有mon post啊豪哥
如果Jessica要長駐就幫佢襯返套西裝先啦

btw我都幾肯定尋日豪哥有份開post/留言幫手帶風向屌
試當真討論區黎喎呢到
你估真係documentary咩
一日點樣度好拍好剪好呀
日日係度推阿森納做乜撚
仇老爺爺吖嘛
你真心咗
果張海報係仇老爺爺入面戲中戲 一臉茫然
撚得好
班傻9 老屎忽好嬲好嬲
金剛crew後期真係
不過上面有巴打po咗條link講點解
https://hk.appledaily.com/local/20190805/IEYMMDQPGUO7546PPYKOBC6KOU/
呢個真係要推,一路睇條片一路覺得格格不入
諗到你未來起碼一年半載都要對住個唔鍾意既人都幾慘
推薦你投稿一集叫Jessica需要走-
想睇佢地點樣一撚再撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞