試當真(遊學修 許賢 蘇豪 火柴 locker Jessica)(4)

1001 回覆
180 Like 95 Dislike
Facebook
Kayan世一

睇過篇CapTV專訪
話當初拍D鳩片加字幕
原意系諗住D網民會cap金句造viral圖

結果到今時今日先成真
有同感,唔關條女事

不嬲睇開賢仔同豪哥既片就明

開完會員制之後d片低質左

攪攪佢啦修哥,對你地有期望先咁講
呢條cap片擺左4年都冇50k views

CapTV【暗黑小清新系列】《What is your name?》
48,581 views

https://m.youtube.com/watch?v=ixq5ek74epI

痴線 講到咩要保護自己愛戴嘅人 好多意見都好合理/中肯/溫和 仲要收好多正評好似你reply緊個個 做乜一口咬定人哋係haters
如果Ching 咁都要屌 淨係準人讚先叫做保護自己愛戴嘅人我會建議你出去開返個Jessica討論post
擺明諷刺緊個病態社會
搵條大波妹彈琴
仲多view過音樂家既channel
搵條大波妹開高達
仲多view過認真玩具channel
隔住個芒都聞到陣毒未
條友講緊chat room 你有冇睇Live嫁?
當日嗰幾隻擺明係haters黎喎
字都唔撚識打又衝出黎引戰
根本唔係講緊一樣嘅樣
上面有巴打幫我解咗
條廢片一晚已經過100K View
你叫長期得幾萬View嘅《試睇電影會》情何以堪
想問下有無telegram stricker?
剩係搵到whatsapp stricker, 但我同班frd 已經棄左whatsapp......
條片標題講撚到明 testing video pleas do no watch
班撚樣都唔知屌乜
真係好諷刺...
而家做content creator 真係好慘
咁會唔會係你唔夠理解依個世界
頂頭先未瞓醒
真係冇得屌啲channel唔賣女
111k了
再見豬豬 咁高汁都係165k
搵條女fing黎fing去 111k
唔好話因為條片有女先多人睇
有冇諗過只係人類嘅好奇心
見到do not watch 所以先專登撳入去睇?
whatsapp邊度有..我去佢地FB都搵唔到
我諗好多人睇封面就入左去....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞