試當真(遊學修 許賢 蘇豪 火柴 locker Jessica)(4)

1001 回覆
180 Like 95 Dislike
幾吸引 介紹下電影
希望唔好因為咁cut左呢part...
因為連登而家先普及?
以前高登講緊起碼大專先上
之前慢慢越黎越普遍
毒撚係咁
其實網上對住素未謀面既人洗乜打咁多字說服人
現實有時老豆老母都未必說到啦
鍾意既 又唔係殺人放火
唔洗咁care人地點睇
stan真心可怕
樓上話咩反諷
咪撚on9 啦 全世界都知有女多view呢條 rule 啦
洗撚你話咩其實條片有咩深層意義咩

近幾條真係好撚垃圾 同埋認同樓上所講 有啲片成撚日夾硬刷 soundbite
保護愛戴既人呢句真係好毒
識多d人/女仔啦
如果標題係do not watch
但封面同preview係《試睇電影會》片段
撚有咁多人會好奇撳入去睇咩

擺到明有班咸濕仔見到封面有女就狗衝入去睇
睇一次唔夠就不停loop
唔係邊得嚟咁高view數
認同
爆旋平安夜開始已經跌watt
教父還好
但演技大師班真係連片場風雲嘅一成水準都冇
阿sir棚牙有牙菜然後學生扑暈幫佢抹牙菜
小學雞笑點咩
最鍾意都係無人講個類
將網路文化現實拍返出黎好好笑
因為現實根本無人會咁講野
趁冇片出純粹無聊google到啲嘢…
https://hk.appledaily.com/local/20190805/IEYMMDQPGUO7546PPYKOBC6KOU/

2021頭幾日就發生咁多事,你要佢地坐定定心無傍驁咁喺度度gag剪片on schedule出片會唔會強人所難咗少少…

豪哥哥
遊學修係咪又可以日日同jessica做愛
某層面呢個世界都係劣幣驅逐良幣
加上條片得廿秒 好快又loop幾次
睇返你依個留言真係精警
如果乜撚都係睇view數咁我勸佢哋以後搵十幾條女出嚟賣萌算9數啦
講咁多為乜

一個channel就總有人鐘意睇有人唔鐘意睇
唔鐘意睇咪unsubscribe囉
點解要去說服其他人個channel幾垃圾
佢真係垃圾嘅自己都會收皮
唔洗你開聲喺度屌
連一條咁嘅片都有得作者慘死
拍來就係要證明俾班haters 睇你地係咁鬧既野原來最有市場
係得班haters 唔鍾意
心態同追開隊indie band 變左主流就話人地好pop 唔同左一樣
不過公道講多view 數先搵到錢,
有錢有資源先可以拍多D佢地想拍既野
好似要拍一條長片都唔少錢, 資源唔夠可以拍幾多條?
佢10條有6-7條係大眾野, 多D人接觸佢地後將佢地想拍既野係個2-4條到
好過來來去去都係小圈子,
定係班haters只係想攞優越感證明自己識野一早睇佢地??
出片出得咁密真係好難keep住質素
睇得好尷尬
爆旋我覺得好

不過今個禮拜啲片真係覺得跌既
無金主係咁,好似係
channel需要錢,需要上熱門再吸引多啲人subscript同做會員課金
原來公海嘈得仲癲
btw
搵十幾條女賣萌你又肯定有view數保證?
同埋你又唔好曲解我說話,我第二段都話咗有期望有批評好正常,但係條友咁消極講到又話要退會員又話唔想睇,所以我先話真係咁唔中意咪過主囉。
呢度就係公海?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞