試當真(遊學修 許賢 蘇豪 火柴 locker Jessica)(4)

1001 回覆
180 Like 95 Dislike
咁又有咁多讚好?
講到好似一定要用真名
冇假ac咁
今晚又趕12點出片啦一定 屌
youtuber係咪明星呀咁
睇嘅點本身就唔同唔好偷換概念啦
自己問心啦
好多痴線佬
Jessica 無緣無故有haters 好慘
係咪對佢哋有期望都唔得
淨係可以讚唔可以彈?
冇女嗰條配音片我都覺得好差
佢哋唔只可以做到咁
師兄你睇緊Youtube定荷里活大片
我無記錯好似係上條片先有人屌幾時有人條條片jer
睇開CapTV同金剛Crew
佢地今個星期搬studio就比佢地抖下啦
其他人都多讚好我咪話唔明點解得佢係兩極化
好睇咪睇,唔好睇咪唔睇
其實試當真變咩質啫
有睇開live 嘅都會知,佢地而家最近呢一個月左右出嘅片
大部份都係最近諗出黎嘅新idea
而佢地本身有好多橋係初期已經度好但一直未拍
如果你地係鍾意之前嘅佢地
咁放心,大把橋仲未拍
咪當等下囉
我自己覺得自己係死忠fans 都唔會話條條片都覺得好撚正
不過如果佢地有心sell 女嘅
搵返creamy 同jackie 唔好?
唔好咁撚痴線啦各位
依到成班麻甩佬 我都唔知你話人妒忌佢係乜撚嘢logic係妒都妒locker先
咁係咪就要屈哂落條女到?
又唔見你對條配音片有咩表達
但係一有Jessica 就起勢咁屌
我幾時有屈落CA姐到
淨係話過覺得佢唔適合Channel
不過見個Channel似轉緊路線
可能唔適合嗰個係我
「不過如果佢地有心sell 女嘅
搵返creamy 同jackie 唔好?」

又係咩logic
你唔係覺得佢哋靚過啲新女呀?
唔討論呢樣啦
唔係重點
利申ca 姐死忠
你除咗依句仲有冇第句
係咪拍YouTube就可以拍到屎咁?
咩邏輯?
就係因為佢哋高質先多人睇啫
表面係sell 女
我覺得實際上係想試下唔夠一分鐘既片既反應
同埋似係想回應黑面果啲comment
可能我過份解讀
世上決沒有無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨。
會唔會係試緊呢條片上唔上到熱門
你咪齋屌嘅一份子lor
游學修live 都講咩都想拍下
"試當真"啊, 有名你叫啦
佢地都話咩都想試下
點知所謂忠粉連人地個名都未搞清楚點解
兩三條片唔岩睇就話unsub 又剩
佢地唔試點知觀眾鍾意咩
如果真係好多人唔鍾意咁將來佢地都會改返架啦
睇笑片channel睇到搬埋毛魔出黎
認真毛個gp度到大把人like ca姐仲有ca姐sticker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞