試當真(遊學修 許賢 蘇豪 火柴 locker Jessica)(4)

1001 回覆
180 Like 95 Dislike
我讚佢靚㗎喎大佬
上面仲有個cm話 不如諗清楚(試當真)既本質同意義先啦
我最鍾意嘅Ld發😔
佢上個post講到 中共都覺得清醒嘅人好麻煩所以要滅聲
係咪仲未有一條上到?
成本毛語錄都係抗爭書嚟㗎喎
一開始質素太高令我期望太高
喺到話唔鍾意啲片會比人插
咁到冇人出嚟講嗰陣 佢哋又點知啲片有人唔鍾意
只係想佢哋唔好越做越差先嘥咁多口水姐

仲有曼莎,angela呢?
講緊你條柒頭屌條女講撚到九唔搭八自己打出嚟有冇打冷震
又係你自己講到想退錢又話唔想睇,我仲以為邊個逼你睇添。

有期望絕對可以,善意批評亦都無問題。但係你講到唔知拍乜又話唔想睇咁嚴重,我就覺得你真係可以用唔睇嚟表態。

第一,佢哋channel第一日已經講咗咩都試吓,實驗性質拍出嚟嘅嘢當然唔一定條條片啱睇。咁唔啱睇嘅咪指出你覺得有咩唔好囉,而唔需要咁消極咁話想退錢or唔想睇。

第二,你一個觀眾嘅意見唔係唯一,你覺得唔啱睇,一樣有好多人覺得啱睇。例如當初都係應觀眾意見加入ca姐長駐,無人知會撞到咩火花出嚟,咪試吓囉。所以都係嗰句,唔啱睇都無人逼你繼續留喺度。

第三,如果好多觀眾同你一樣都覺得佢哋唔再好睇而走,佢哋view數自然會跌到要佢哋正視依個問題。你睇吓隔離台arm channel就係好例子。

最後,試當真唔係cap亦 唔係金剛crew,你中意嘅話可以番去靜係煲番啲舊片,好似啲廢老靜係聽陳百強梅豔芳而唔接受新歌手一樣。
兩者冇衝突
讚兩句扮下嘢
堅尷
真心讚佢靚喎我真係難服侍淨係準人讚
你哋笑呀慈似嗰隻公仔又無人幫佢出頭嘅喂?唔係好撚尊重㗎咩?
中意ca姐就中共
睇試當真好反動
樓豬plz pin this
唔係好想見到啲負面評論
入嚟追po唔係為咗睇人放負發洩做老seafood
我淨想呢個po係純純正正嘅 搞笑
有咁搞笑 得咁搞笑
鍾意佢根本一啲問題都無
但係你哋淨係準人讚唔準人彈就真係好撚中共好撚專制

btw一月投票啲觀眾應該都會玩嘢投呢條片激修仔
但投唔准唔係玩嘢嫁喎
真係唔見你彈啲片wor
齋係見你彈啲女wor
因為好笑但你黑人憎囉柒頭
第二 佢本人都enjoy
想拖人落水
即係好笑就可以笑人?唔好笑就唔可以?
佢未po上ig之前你就知佢enjoy咁撚勁?
雙重標準到呢
就黎12點今日條試映係咪真係走數
求其拎jessica出黎hea鳩我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞