試當真(遊學修 許賢 蘇豪 火柴 locker Jessica)(4)

1001 回覆
180 Like 95 Dislike
演技大師班真係垃圾
可能就係出片睇下有幾多包拗頸老屎忽
弱智仔 Blocked
評論一條已睇左既片同 unsubscribe 關閪事咩 再講 我就算 unsubscribe 都唔會阻到條片上熱門 令我見到條片 因為有你呢啲 mouth feed 撚
你呢啲comment 就真係值得拍片諷刺啦

依家就係越黎越多睇開既人覺得個方向有啲尷尬
多心提出問題 乜鳩野說服人
多左人提出問題 乜鳩野說服人
你咪block囉Nobody
憑幾條片就覺得人哋尷尬
唔撚知以為你係超級youtuber
睇返仇老爺爺
發現片尾有Trial and Error Limited
覺得啲片悶 = 老屎忽
游學修真係咁冇 expectation 就唔會次次開 live 講到自己幾咁高要求 要拍啲冇人諗到既野 要做到大導演 feel 啦
個Channel開咗幾耐姐, 俾啲時間成長啦
講過唔關事
Agger

你估修哥想人俾意見佢地改善定慢慢愈黎愈少人睇?

唔俾人俾意見叫人咩直接unsubscribe 係咩玩法
以前啲片都好鳩正,係冇class/靚女而炒唔起
其實佢地啲水準不嬲時高時低
睇番舊cap金剛crew就知
始終都有班忠粉盲撐
不過唔代表佢哋嘅品味有問題
同片場風雲就梗係冇得比啦.
為左搶sub太快養大觀眾胃口
一個禮拜2條drama我都估到佢哋頂唔順,一係減產一係就keep產量犧牲質素
想問下各位清 試當真啲片成日講 女...女仔
依樣既出處係邊?
CHANNEL需要女
修 提過搶sub
估計佢地當初諗住幾千到一萬
(豪腎修 各自channel大概呢個數)

10萬sub超出佢地預期
亦超出佢地能夠handle既規模

一邊系Cap KKC年代既fan base
但更多系「耳機球」一樣既追星fan

默黙耕耘做「劇場型頻道」可能要再乞食

經營model agency式YouTube channel
似乎更適合佢地呢個年紀
今晚有片呀
試當真 Trial & Error
3分鐘 ·
早晨,今晚見!
唔好9up 啦

星期六live同心事台live都有講
咁真係尋日趕唔切出片啦

有片睇就支持
又有女,jessica變左長駐?
有橋就有錢,有錢就有女,有女就有橋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞