【I/A/PC】夢幻模擬戰 (58)下星期機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
廢事入錯坑, 核問下game-beans係咪真香港公司?
台灣吧
隻驚係支那出錢買黎做
遊戲種子就台灣代理黎
無話錯坑既.....
一隻GAME 公司比心機做...
就算佢係陸GAME 有比心機...我地見有心機...玩下無妨.最多唔課
佢係D 垃圾GAME 唔理大6定 英美澳加日 ...玩完都棄架啦
Sor,其實我唔係想試夢幻,而且想試game-beans代理的另一隻新驚,見無post講果隻,是但入來問下game-beans背景
未來戰都有D興趣
聽聞韓國出
如果可以HEA玩可以試下
就係佢,不過睇cb片,操作上好似有啲Kai...... 近來無驚玩,過幾日試下
玩操作我會推 守望傳說....
真心故仔同 操作...一流...Q版公仔
鍾意CC果類手動又得自動又得果D....
an 既就玩機戰omega 囉
但好似除左omega 都無cc 果隻既 9宮格control game啦...
btw last 1day event .....有無人知
劇情最下底果30 石...要點答先有?
結局C - 答案順序為A→B→B→A→B→筆記→B
唔該巴打
玩左陣,單機算幾好,但好鬼難抽
唔係好難抽者
抽完角仲要抽專武
好難咼
你睇我個人 幾EASY呀
【I/A】守望傳說 Guardian Tales(44) 土鹿好大波
https://lih.kg/rOMEkvX
我買左土弓加專武入坑,打左好耐只係中到兩個白箱角,武一把都無,更唔好話中到個兩個角既武
我好似差6隻人....
專武差10把
係0課....升得好慢.....同埋....真係有好多關...你手眼唔協調就出事...

老啦
後來易抽左?
唔係....
人既問題
今次又唔知幾多人抽飛雲抽到棄GAME
準備all in飛雲
130抽
希望飛雲做到AUTO HARD 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞